Seedorf alatt máris forró a kispad?

A holland szakember állítja, nincs akkora baj, mint gondolnánk.
 
 

Seedorf alatt máris forró a kispad?

A holland szakember állítja, nincs akkora baj, mint gondolnánk.
 
 
 

Seedorf alatt máris forró a kispad?

A holland szakember állítja, nincs akkora baj, mint gondolnánk.

Ne maradj le a topligák friss híreiről! Eredmények, nyilatkozatok, átigazolási pletykák! Klikk és like a Facebookon!

Több írásban is megjelent, hogy Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa elvesztette a holland ex-válogatottba vetett hitét és az öltözőben is nagy az elégedetlenség.

A híreket azonban maga az érintett, Clarence Seedorf cáfolja, állítja, nem igaz a pletyka, hogy két meccset kapott a bizonyításra és teljes bizalmat élvez a vezetőség és a játékosok részéről is.

Az olasz sajtó napok óta csámcsog rajta, hogy a vasárnapi Lazio, és a szerdai Fiorentina elleni összecsapás sorsdöntő lesz a nemrégiben kinevezett edző számára.

Seedorf mindent cáfol, bejelentette, ő nem tud róla, hogy a jövője ettől a két eredménytől függene és a pénteki találkozója Gallianival is nagyszerűen sikerült.

„Nincsenek gondok a klubnál” – kezdte a korábbi középpályás. „Amíg a vezetőség mást nem mond, én itt leszek.”

„Néhány dolog tévesen jelent meg a sajtóban. A tegnapi megbeszélésem Gallianival remek volt és építő jellegű, megkértem, hogy maradjon közel hozzám és segítsen engem. Tudom, hogy még tapasztalatlan vagyok azon a talajon, amin jelenleg lépdelek, de bíznak bennem és minden támogatást megkapok.”

„A kapcsolatom Gallianival tizenkét évre nyúlik vissza. Az ő tapasztalata nagyon fontos számomra és kölcsönösen tiszteljük egymást. Amikor elvállaltam a munkát, én kértem, hogy ő legyen mellettem. Nincsenek konfliktusok.”

„Az öltözőben is tisztelnek és van súlya a szavamnak, mindenki mögöttem áll. A munkámra fókuszálok és persze, csalódott vagyok néhány dolog miatt, de nem fogom bedobni a törülközőt. A kemény munka meghozza a gyümölcsét.”

Úgy tűnik, Seedorf magabiztos és bizakodó, azonban érdekes lehet, honnan erednek a pletykák. Január óta ül a Milan kispadján és az eddigi tizenkét meccséből hetet elvesztett.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.