Pénteki tutitár

Sok gól, sok pont...

Ausztriában futballozunk, Spanyolországban kosarazunk egy jót...
 
 

Pénteki tutitár

Sok gól, sok pont...

Ausztriában futballozunk, Spanyolországban kosarazunk egy jót...
 
 
 

Pénteki tutitár

Sok gól, sok pont...

Ausztriában futballozunk, Spanyolországban kosarazunk egy jót...

Liefering-Horn +2,5!

Eseménydús kilencven percet várunk az osztrák másodosztályban: a mezőny egyik legjobb támadósora a liga legpocsékabb hátsó alakzatával találja szembe magát...

Hiába a parádés rajt, a Salzburg tarcsi hihetetlen mély gödörbe került az ősz végére. Az elmúlt 12 bajnokija közül mindössze egyet nyertek meg a fehér-pirosak, így nem is meglepő, hogy most már csak a középmezőnyben állnak a fiúk, negatív összmérleggel. Bammeréknak 30 egység áll a nevük mellett, hazai mérlegük nem különösebben veszélyes: 5-2-5, gólarányuk 23-16. Kétségtelen, hogy eleinte szórták meg magukat jobban a srácok, mostanság takarékosabb üzemmódban teljesítenek Peter Zeidler tanítványai. A gyengélkedés folytatódott 2014-ben is, három sitt után jött egy pont, igaz, a kiesőjelölt First Vienna otthonából (1-1). Savicéknak muszáj lenne előbb utóbb magukhoz térniük, hiszen a fórjuk az utolsó helyezettel szemben tíz pontosra zsugorodott.

A Horn a kiesés elől menekül, 23 pontja van, épp hárommal több a sereghajtónál. Hátradőlésről szó sem lehet, minden egységre szükségük van a kékeknek. A társáság idegenben 3-2-6-os mérleggel szerénykedik, összgólaránya ennél is beszédesebb: 34-50! Ennél több találatot senki nem kapott, over-under mutatója 16/7. Willhelm Schuldes legénysége rossz sorozatot zárt le a minap: 2-0-ra verték a 2. Austria Lustenaut.

Az idén eddig kétszer randevúztak a felek, és mindkétszer 4-2-re a Liefering győzött. Ma merészség lenne egyértelműen a hazaiak esélyére fogadni, így maradunk a találatoknál: szerintünk hármat azért csak összehoznak a fiúk!

Unicaja Malaga-Barcelona

Régi ismerősök randevúznak, és az a legnagyobb kérdés, hogy a nagy valószínűséggel a csoportelső Barca lódít-e egy kicsit a Malaga szekerén?

Minden a katalánok mellett szól, már-már gyanúsan is, de a Malagának kell a győzelem, nem is kicsit, és mivel csütörtök este nem találtam náluk sérültet, legerősebb keretükkel hazai pályán simán benne van egy szoros mérkőzés!

A PANA, a Fener és a Malaga ugyanolyan teljesítményt tud felmutatni, pontazonosság esetén pedig az egymás elleni mérleg a mérvadó!

A Malaga a Fenernél majdnem megcsinálta a csodát, és nem túlzás kimondani, hogy a lefújás előtt 16 másodperccel bizony a bírók segítették győzelemre a hazai csapatot! A Barca észvesztően jól muzsikál! Játékuk szellemes, szépen keresik az üres embert, akár extra passzig is. Palánk alatt megerősödtek, és az öreg rókák nagyon jól kiegészülnek a lendületes fiatalokkal. A katalánok 12 ponttal verték a Spanoulis függő Olympiakost. Címvédőt verni mindig nagy szó, tehát önbizalommal telve és legerősebb keretükkel mennek Malagába.

Top 16-os mérlegük alapján 80 pontot átlagol a Barca, a Malaga pedig 75-öt. Hármasokban sacc ugyanúgy teljesítenek, de mezőnyből majd 10 százalékkal jobb a Barca, büntetőkben a Malaga hatékonyabb. A lepattanószerzésben nincs különbség a csapatok között. A Malaga esze maga az edző, Joan Plaza, nagyon jól alkalmazkodik meccs közben, együtt él a játékkal, jól olvassa, és rafinált dolgokat agyal ki! Húzóembere Fran Vasquez, aki nem igazán dobott pontjai mennyiségével, mint inkább a csapat iránti alázattal és harcosságával érdemli ki a csapatkapitányi és a húzóemberi címet!

Mit várhatunk?

A győztest megtippelni így, hogy a Barcának édes mindegy - merthogy 3 forduló van még hátra ezen kívül, és kettőt úgyis behúznak -, nagyon necces. Mivel kétségtelen, hogy a Malagának nagyon kell a meccs, és a Barca elmegy játszani egy jót, inkább a sok pontban bízhatunk, mint abban, hogy agyonhajtják magukat Katalónia sztárjai. A Malaga odahaza 72-75 pontra jó lesz, és persze annyit simán letesz a Barca is, tehát a +148.5 pont bizony jó döntés lehet erre a meccsere.

Az opció 1.9-szeres kifizetést ér!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.