Másodosztály

Fodor a legvégén döntött

Az NB II 19. fordulójában: Kisvárda–Szolnok 1-0.
 
 

Másodosztály

Fodor a legvégén döntött

Az NB II 19. fordulójában: Kisvárda–Szolnok 1-0.
 
 
 

Másodosztály

Fodor a legvégén döntött

Az NB II 19. fordulójában: Kisvárda–Szolnok 1-0.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az erős szél és a hideg ellenére körülbelül hétszáz néző várta a csapatokat a Várkertben vasárnap délután. Lendületesen kezdett a Kisvárda, az első félidő elején több veszélyes helyzetet is sikerült kialakítaniuk a vendégek kapuja előtt. Az első játékrész egészét tekintve kiegyenlített játék folyt, de a Kisvárda akarata érvényesült.

A második félidő elejét aztán újra a hazai csapat nyomta meg jobban, de így sem sikerült bevennie a szolnokiak kapuját. Aztán a hosszabbítás pillanataiban, amikor már a közönség sem számított rá, Fodor András egy szabadrúgásból legurított labdát bombázott jó 25 méterről a kapuba. Ezzel roppant fontos három pontot szerzett a szabolcsi csapat egy közvetlen rivális ellen, és a Cegléd vereségének köszönhetően elkerült a kiesőzónából – tudósított a Kisvárda honlapja.

Edzői értékelések

Révész Attila, Kisvárda: – A nagy tét miatt nagyon óvatos játék alakult ki. Bebizonyosodott, hogy csatár nélkül nagyon nehéz boldogulni, de az utolsó pillanatban az akarat meghozta a gyümölcsét. Nekünk ez jutott, minden idegszálunkkal harcolni kell a végsőkig.

Kis Károly, Szolnok: – Csak a múlt heti szavaimat tudom megismételni, ezúttal sem érdemeltünk vereséget. Hozzáteszem, ha a csapat a meccs hajrájában többször is szöglethez jut, azt ki kellene tudni használni, nem pedig hagyni, hogy lekontrázzanak belőle bennünket.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.