Másodosztály

Kevés helyzet, nulla gól

Az NB II 19. fordulójában: Ajka–Sopron 0-0.
 
 

Másodosztály

Kevés helyzet, nulla gól

Az NB II 19. fordulójában: Ajka–Sopron 0-0.
 
 
 

Másodosztály

Kevés helyzet, nulla gól

Az NB II 19. fordulójában: Ajka–Sopron 0-0.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A másodosztályban ötödik helyen álló Ajka a tizedik Sopron csapatát fogadta a 19. fordulóban.

A mérkőzés első helyzete a vendégcsapat előtt adódott: egy szöglet után Horváth András fejelt Jánosa Tibor kezébe. A 17. percben a hazai együttes is veszélyeztetett: Sowunmi beadásába Major Norbert épphogy bele tudott érni, de a labdát nem sikerült irányítania, így Halasi kapus kezében landolt.

A 21. percben Katona Máté robogott el a bal szélen, a középre passzolt labdáját Deme Imre fejelte a kapu mellé. A harmincadik percben Lattenstein beadását Sowunmi fejelte a kapu fölé. A 38. percben Deme eresztett meg egy bombát 24 méterről, ami csak centikkel kerülte el Jánosa kapuját. Az első felvonásban kiegyenlített játék folyt a pályán. Igazán ordító gólhelyzet egyik csapat előtt sem adódott, bár a szél nagyban rányomta a bélyegét a játékra.

A második félidő első része eléggé eseménytelenül telt. Az 56. percben Major esett el a tizenhatosan belül, de Radványi játékvezető nem ítélt büntetőt. A 61. percben egy labdaszerzést követően Erdélyi lőtt kapura 22 méterről, de Jánosa magabiztosan fogta. A 64. percben a csereként beállt Hanzl Máté lőtt 21 méterről, de a kísérlet elkerülte a soproni kaput.

A 79. percben Hanzl ugratta ki Majort, aki 17 méterről lőtt, de Halasi bravúrral mentett. A 91. percben Gunther beadását Mihalecz visszapasszolta Majornak, aki fordulásból lőtt alig fölé.

A találkozó második félidejében Major Norbert két lövésén kívül nem volt érdemleges helyzet, így a két csapat megosztozott a pontokon. A találkozó színvonala hagyott némi kívánnivalót maga után, de az időjárási körülmények sem voltak éppen ideálisak a futballhoz – tudósított az onlajnok.com.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.