Csütörtöki tutitár

Futball és kosár!

Ma az Európa Ligában találtunk egy hangulatos ütközetet, no és kosarazunk is egy kicsit, hála Ninnónak...
 
 

Csütörtöki tutitár

Futball és kosár!

Ma az Európa Ligában találtunk egy hangulatos ütközetet, no és kosarazunk is egy kicsit, hála Ninnónak...
 
 
 

Csütörtöki tutitár

Futball és kosár!

Ma az Európa Ligában találtunk egy hangulatos ütközetet, no és kosarazunk is egy kicsit, hála Ninnónak...

Basel-Salzburg +2,5!

Mindkét alakulat a támadófocit erőlteti - ez pedig a gólvadászoknak kedvezhet...

A Basel a BL-búcsú után az EL-ben kíván vigasztalódni, és eddig jól is teszik a dolgukat a piros-kékek. A Maccabit simán kiejtették, még csak gólt sem kaptak Murat Yakin fiai. A bajnokságban is jól tolják Strellerék, 5 pontos előnnyel állnak az élen. A St. Jakob-Parkban 7-4-1-es erős sort tudnak felmutatni, 12 ütközetben 24-szer voltak eredményesek. A formájuk kissé visszafogott: 2014-et három sikerrel nyitották, majd három iksz jött össze. A szakvezetés komolyan veszi a nemzetközi mérkőzést, így várhatóan erős kerettel várják az osztrák vetélytársat a bázeliek. Szinte elképzelhetetlen, hogy ne rúgjanak otthon gólt Calláék...

A Salzburg Roger Schmidt szárnyal, a bajnokságban már 25 ponttal vezetnek, tehát nyugodt szívvel elkönyvelhetik az aranyérmet. A légiósokkal teli tűzdelt piros-fehérek az EL-csoportkörét simán túlélték, és az Ajax kétszeri legázolása is könnyed szórakozásnak tűnt. 26 bajnokin 88 találatot jegyeztek Sorianóék - szinte mindekit jó alaposan megszórtak. Remek passzban várják a mai meccset, elnézve a tervezett utazó listát, szinte teljes kerettel vágnak neki a túrának a salzburgiak.

Mindkét brigád elsősorban a támadófocit preferálja, a keretek összetétele is erről árulkodik. Az az érzésünk, hogy ezúttal sem óvatoskodnak majd a felek, amiből parádés 90 perc kerekedhet. Mindkét oldalon megzörren majd a háló, és könnyen jöhet a +2.5-ös opció is!

Fenerbahce-Unicaja Malaga

Egymás elleni mérlegük javítása miatt itt ma nem csak nyernie kéne a Fenernek, hanem 15 ponttal győznie!

Fel van adva a lecke rendesen, hiszen Malagán produkáltak a spanyolok egy csodálatosan megkomponált utolsó negyedet. Plaza mester három negyeden át sasolta, miként is tudná elrontani a török dobók jókedvét, aztán olyan zónát vezényelt, amire érdemben nem tudott reagálni Obradovic a Fener padjáról, és mivel 27-9-re nyerték a spanyolok a negyedik negyedet, 14 pontos zakót is szabtak a törökökre.

Agyban bukott a Fener de most kicsit más a gyerek fekvése. Átevickélt egy kisebb hullámvölgyön a jól fizetett sztárokkal alaposan megtömött Fenerbahce, no meg kellett egy kis idő is, hogy a hirtelen összevásárolt emberek kicsit összeszokjanak.

Nagy baj már nincs, ezt annak ellenére mondhatjuk, hogy simán kikaptak a Barcától egy 20assal, de valahogy mégis úgy tűnik, hogy ráéreznek a győzelem ízére. A Malaga is nagyon jó passzban készül a mai meccsre, odahaza verték az Anadolut, és a bajnokságban is megy nekik.

Mit várhatunk?

Mivel új sérült játékos egyik keretben sem található, és a kispad minőségében erősebb a törököknél, sőt a hazai pályán kívül még egy nagy pontarányú győzelem kényszere is hajtja a Fenert, nem várhatunk mást, mint török győzelmet -7.5 ponttal, ami 1.9-szeres kifizetést ér!

Laboral Kutxa-Armani Milano

Pleis Tibi pontjait vadásztuk egy héttel ezelőtt is, és megint hozta +11.5-el. Kőkemény meccsen nyertek a baszkok az OAKA-ban, ahol Tibi bár kipontozódott, mégis sokat lendített a Laboral szekerén! Most sem várhatunk mást! Ráadásul a PANA ellen két olyan "verőlegénnyel" kellett megbirkóznia, mint Lasme és Gist. Most könnyebb dolga lesz, és simán várhatunk tőle 13-16 pontot. Ez az opció általában délután kerül fel a buki kínálatába, és 1.83-szoros kifizetést ér!

Maccabi Tel Aviv-Zalgiris Kaunas

Vereségből jön mindkét csapat! A Nokia aréna a Maccabi otthona pedig az egyik legnehezebb pálya Európában. A litván csapatot már nincs mi motiválja, az izraeli csapat pedig nagyon csalódott lehet, hiszen 2 ponttal kaptak ki a Lokomotiv Kubantól. Most az várjuk, hogy mindent bele adnak, ami a csövön kifér, és lehozzák ezt a meccset ahogyan az el is várható.

-14.5 ponttal nyernek Big Sofoék nagy Izraeli öröm lesz és ezzel meg is pecsételődik a Zalgiris sorsa ez 1.9 x es pénzt fizet .
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.