Válogatott

Női siker az amerikaiak ellen

A magyarok 4-0-ra nyertek az USA fiataljai ellen.
 
 

Válogatott

Női siker az amerikaiak ellen

A magyarok 4-0-ra nyertek az USA fiataljai ellen.
 
 
 

Válogatott

Női siker az amerikaiak ellen

A magyarok 4-0-ra nyertek az USA fiataljai ellen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A horvátok elleni 2-2-es döntetlen után Markó Edina csapata az Egyesült Államokból érkezett együttessel mérkőzött a horvátországi Umagban. Az amerikaiak egy regionális utánpótlás-válogatottal vesznek részt a viadalon, tehát fiatal csapattal vették fel a küzdelmet a mieinkkel.

A meccs a magyar válogatott jelentős fölényét hozta, az amerikaiak erejéből főképp csak a védekezésre futotta, illetve egy-egy kontrával próbáltak veszélyt jelenteni a kapura – kevés sikerrel. A vezető találatot a 37. percben szereztük meg, ekkor Szuh Erika egy balról érkező labdával fordult kapura, majd a tizenhatoson belülről a hálóba lőtt (1-0).

A második félidőben még nagyobb fölénybe került válogatottunk, több kimaradt ziccer után a 71. percben Sipos Lilla lépett ki a védők közül, és a kapus mellett a hálóba lőtt (2-0). Négy perccel később egy bal oldali beadást követően Jakabfi Zsanett vette le a labdát tíz méterre a kaputól, majd szerezte meg a harmadik gólunkat, míg a 4-0-s végeredményt Zeller Dóra állította be, aki ugyancsak egy szélről történő beívelésre érkezett jól, és hét méterről volt eredményes.

A magyar válogatott utolsó meccsén, kedden az eddigi két találkozóját egyaránt megnyerő lengyel csapattal mérkőzik meg.

– Fiatal csapat ellen játszottunk, de nem volt könnyű dolgunk, az ellenfél jól tartotta magát, védekezésben komoly ellenállást fejtett ki – mondta az MLSZ honlapján Markó Edina. – A második félidőben elfáradtak a játékosaik, és jól beszálló cseréinknek köszönhetően magabiztossá tettük a győzelmet. Egy-két hibát leszámítva elégedett voltam a játékosok teljesítményével, támadásban kreatívak voltunk, a védekezésünk szervezett volt, jól működött a csapatjátékunk.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.