Xavi: „Frusztrál a barcelonai szerepem”

A középpályás nem boldog.
 
 

Xavi: „Frusztrál a barcelonai szerepem”

A középpályás nem boldog.
 
 
 

Xavi: „Frusztrál a barcelonai szerepem”

A középpályás nem boldog.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Xavi hangot adott véleményének, mi szerint nem érzi magát túl jól Barcelonában. Gerardo Martino irányítása alatt kevesebb játéklehetőséget kap az utóbbi időben, ami nagyon bántja.

A 34 éves játékos csupán kilenc mérkőzést fejezett be a 25-ből a Primera Divisionban és többé már nem számít alapembernek a katalánoknál. Beismerte, nagyon nehéz elfogadni ezt az új szerepkört.

„Nagyon frusztrál, amikor nem kapom meg az esélyt, hogy én is megmérethessem magamat, de mindig tiszteletben tartom az edző döntését” – idézte Xavit a Marca.

„Az utolsó szó mindig a mesteré. Elég értelmes vagyok ahhoz, hogy ezt felfogjam és elfogadjam. Itt, a Barcában mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy az edző felettünk áll.”

A labdarúgó kitért Puyol helyzetére is, miután az „ősbarcásról” nemrégiben olyan cikkek jelentek meg, hogy nyáron biztosan távozik Spanyolországból.

„Puyolnak érvényes szerződése van, nekem nem mondott semmit és a többieknek sem. Teljesen lazának tűnik, ahogy mindig. Ő a vezérünk, a vezetőnk, de eddig még semmit sem szólt az esetleges távozásról.”

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.