Felkészülési mérkőzés

A Dunaszerdahely verte a Sopront

 
 

Felkészülési mérkőzés

A Dunaszerdahely verte a Sopront

 
 
 

Felkészülési mérkőzés

A Dunaszerdahely verte a Sopront

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szlovák sereghajtó Dunaszerdahely ellen játszott felkészülési mérkőzéélvonalban st az NB II-es Sopron, amely az első félidőben kétgólos hátrányba került, és mivel a szünet után nem volt gól, 2-0 lett a végeredmény.

– A játék képe alapján, egyenrangú ellenfelek mérkőzése volt, amiből egy egyéni hiba és egy bírói tévedés miatt kaptunk két gólt. Ismét kijött, hogy az agresszív, kemény játék ellen nehezen tudjuk felvenni a versenyt – értékelte a látottakat klubja honlapján Supka Attila, a Sopron szakmai igazgatója. – Ebben nagyon sokat kell még fejlődnünk, és abban is, hogy az adódó lehetőségeinket könyörtelenül ki kell használnunk, hisz nem biztos, hogy mindig lesz három-négy. Ma is volt két-három olyan lehetőségünk, amiből gólt lehetett volna rúgni, nem sikerült, így ez a mérkőzés is vereséggel zárult. Bízunk abban, hogy a rossz főpróbát, jó előadás követi jövő hétvégén.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.