Felkészülési mérkőzés

Hat gól helyett nulla

A Puskás Akadémia és az Újpest sem talált a kapuba.
 
 

Felkészülési mérkőzés

Hat gól helyett nulla

A Puskás Akadémia és az Újpest sem talált a kapuba.
 
 
 

Felkészülési mérkőzés

Hat gól helyett nulla

A Puskás Akadémia és az Újpest sem talált a kapuba.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Péntek délután Felcsúton játszott felkészülési mérkőzést a házigazda Puskás Akadémia, valamint az Újpest. Ősszel a két együttes emlékezetes bajnoki meccset játszott a fővárosban (3-3).

Simon Krisztián bemelegítés közben a combját fájlalta, így ezúttal nem lépett pályára. A sérüléssel bajlódó újpestiek közül Nikolas Proesmans a lelátóról nézte társait, Szuljics, Heris és Ahjupera délelőtt külön edzett.

A harmadik percben Vaskó csúsztatása után Sagna mentett fejjel a kapu előtt. A hetedik percben Lencse közeli lövését hárította Dmitrovics. Két perccel később Balogh Balázs húszméteres, lapos, sarokra tartó lövését tolta szögletre Hajdúch. A 24. percben egy mintaszerű támadás végén Vaszijevics került helyzetbe, de két csel után a hazaiak kapusa felszedte a labdát a középpályás elől. A 33. percben Tshibuabua beadása után Kabát kapáslövését blokkolták a védők, majd Balogh lövésébe is belevetődtek.

A 36. percben Lencse szerzett labdát a vendégek tizenhatosánál, végül Sagna mentett becsúszva szögletre. Négy perccel később Lencse lépett meg egy indítással, de Dmitrovics jól jött ki a kapujából és tisztázott. Élvezhető, jó iramú volt az első félidő, de egyik csapat sem tudta gólra váltani a helyzeteket.

Az 53. percben Lencse lőtt kapásból egy szöglet után, de rosszul találta el a labdát, így nem volt veszélyes a próbálkozás. Egy perc elteltével Vasziljevics lőtt 14 méterről, az egyik hazai védő megtámasztotta, így a lövés gyengére sikerült, a bíró pedig nem látott szabálytalanságot. Az 55. percben Bertus húszméteres, erős lövése szállt el a kapu mellett. Egy perc elteltével Balogh szögletét a remekül érkező Kabát fejelte négy méterről a kapufára.

A 61. percben Ngawa először elengedte Lencsét, majd a tizenhatoson belül szépen szerelte. A 65. percben Kabát passza után Vasziljevics csinált meg egy szép cselt, majd 16 méterről a kapu mellé tekert Két perc múlva Koszovics 17 méterről lőtt, de körülbelül fél métert tévedett. A 76. percben Tóth László 15 méteres, lapos lövése a hálóba tartott, de Dmitrovics bravúrral hárított. A 78. percben Sztaniszavljevics 13 méteres lövését védte vetődve Hajdúch – tudósított az Újpest FC Twitter-csatornája.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.