Nyolc gólt lőtt a Gyirmót

Az osztrák negyedosztályú Andorf volt az ellenfél.
 
 

Nyolc gólt lőtt a Gyirmót

Az osztrák negyedosztályú Andorf volt az ellenfél.
 
 
 

Nyolc gólt lőtt a Gyirmót

Az osztrák negyedosztályú Andorf volt az ellenfél.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az osztrák negyedosztályú Andorf ellen játszotta utolsó horvátországi edzőmérkőzését a Gyirmót FC.

A jelentős osztály- és tudáskülönbség nagyon hamar megmutatkozott. A harmadik percben Tóth Norbert távoli lövését blokkolták a védők, a kipattanót Fejes János lőtte közelről a hálóba (1-0). A tizedik percben Illés Gyula szép passzal indította Erős Gábort, aki 14 méterről lőtt a hálóba (2-0). A 39. percben Hajba lövését az ellenfél kapusa csak kiütni tudta, a kipattanót Tóth Norbert lőtte a kapuba (3-0). A 41. percben Andorka szép csellel csapta be az ellenfél kapusát, majd a hálóba gurított (4-0).

A64. percben Beliczky beadását Oross hat méterről lőtte az osztrákok kapujába (5-0). A 69. percben Madarász remek ütemű kiugratásával Oross ment el és szép gólt lőtt (6-0). Két perccel később Cseri és Papp kényszerítője után, a visszakapott labdát előbbi lőtte a hosszú sarokba (7-0). A 87. percben Magasföldi szöglete után Illés középről, tíz méterről lőtt a hálóba (8-0).

Az edzőtábor végén önbizalom-növelő győzelmet aratott a Gyirmót. Összességében elmondható, hogy az edzőtábor jól sikerült, a csapat elvégezte a tervezett munkát, és négy jó színvonalú mérkőzést tudott játszani. A győri küldöttség kedden hazaindul, szerdán pihenő vár a fiúkra, és csütörtöktől már bajnoki ritmusban edzenek Sisa Tibor tanítványai.

A Gyirmót szombaton játssza utolsó felkészülési mérkőzését, az ellenfél az NB III-as Dorog lesz – írja a klub honlapja.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.