Felkészülési mérkőzés

Nyolcat lőtt a Balmazújváros

Híres Gábor csapata az NB III-as Hatvant győzte le 8-1-re.
 
 

Felkészülési mérkőzés

Nyolcat lőtt a Balmazújváros

Híres Gábor csapata az NB III-as Hatvant győzte le 8-1-re.
 
 
 

Felkészülési mérkőzés

Nyolcat lőtt a Balmazújváros

Híres Gábor csapata az NB III-as Hatvant győzte le 8-1-re.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es Balmazújváros a harmadosztályban szereplő FC Hatvan csapatával találkozott szombat délután.

Alig telt el két perc a mérkőzésből, máris vezetést szerzett a hazai együttes: egy szöglet utáni kavarodásban Szabó Bertold próbált meg menteni a kapu torkából, azonban szerencsétlenül fejelt a labdába, így az a saját kapujában kötött ki (1-0). Egy perccel később Demjén passza jutott el kissé szerencsés módon Nagy Róberthez, aki tíz méterről a hosszú sarokba bombázott (2-0) – derül ki az onlajnok.com tudósításából.

A 12. percben a hazaiak kapusa volt munkában: Szalma bravúrral védte Gyarmati fejesét. Két perccel később is megvolt az esélyük a szépítésre a hatvaniaknak, de Bodnár lövését blokkolta a gólvonalon helyezkedő védő. Ami nem ment be az egyik oldalon, az bement a másikon: a 21. percben Németh Ádám centerezésére Vólent Roland érkezett, és biztosan helyezett a hálóba (3-0).

Több komoly lehetőség is adódott a vendégek előtt, ezek viszont mind kimaradtak. Ahogy az lenni szokott, ilyenkor büntet a futball, és a 38. percben Oláh Gergő révén már négy gólra nőtt az újvárosi előny (4-0).

A második félidőt ott folytatta a hazai együttes, ahol az elsőt abbahagyta: a 48. percben Vólent szerzett labdát, ami végül Mokánszkinál kötött ki. A szünetben becserélt játékos a szintén a második félidőre beálló Pintér Norbertet ugratta ki, aki 12 méterről értékesítette a helyzetét (5-0). Hét perc telt el a következő hazai találatig, ekkor Németh Ádám gyűjtött be egy labdát, majd 17 méterről a kapuba helyezett (6-0).

A 67. percben Oláh szolgálta ki Pintért, aki csak úgy, mint húsz perccel korábban, most is magabiztosan váltotta gólra a ziccerét (7-0). A balmazi gólra gyorsan jött a vendégek válasza: Horváth Norman vágott a kapuba egy szöglet után lecsorgó labdát (7-1). A 84. percben adta meg a kegyelemdöfést az akkor már emberhátrányban játszó hatvaniaknak a Balmazújváros: Vólent beadását Sárközi Szabolcs helyezte a kapuba (8-1).

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.