Felkészülési mérkőzés

Szlovénoktól kapott ki a Gyirmót

 
 

Felkészülési mérkőzés

Szlovénoktól kapott ki a Gyirmót

 
 
 

Felkészülési mérkőzés

Szlovénoktól kapott ki a Gyirmót

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Horvátországban edzőtáborozó Gyirmót ezúttal a szlovén élvonalban hatodik Olimpija Ljubljana ellen lépett pályára. A 18. percben Beliczky és Oross kényszerítője után egy szép támadás alakult ki, majd előbbi 15 méterről a kapu fölé lőtt. A 23. percben Cseri 15 méterről, középről nagy helyzetben lőtt, de bravúrral védett a szlovénok kapusa. A 32. percben egy szöglet után Sporar középről a kapuba lőtt.

A 37. percben Somogyi védett bravúrral egy húszméteres szabadrúgást. A 79. percben Oross ugratta ki Madarászt, aki egyedül, nagy helyzetben vezethette kapura a labdát, de a védők lerántották. Kiállítás helyett a horvát játékvezető csak sárga lapot adott, és mivel a szabálytalanság még kívül volt a tizenhatoson, a büntető is elmaradt. A szabadrúgást Magasföldi rúgta kapura, de a labda a sorfalon megpattant, így Papp elé került, aki nagy helyzetben, közelről a kapu mellé fejelt.

Nagyon harcos, küzdelmes mérkőzést játszottak a csapatok. A magyar együttes egy-két sérülést összeszedett a kemény találkozón. A fárasztó pénteki meccs után szombaton is edzőmérkőzést játszik a Gyirmót FC, ami fizikailag nagyon megterhelő – írja a klub honlapja.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.