Felkészülési mérkőzés

Négyet vágott a Gyirmót

 
 

Felkészülési mérkőzés

Négyet vágott a Gyirmót

 
 
 

Felkészülési mérkőzés

Négyet vágott a Gyirmót

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Horvátországban edzőtáborozó Gyirmót. Az NB II-es csapat ellenfele a másodosztály második helyén telelő Pomorac Kosterna volt.

A harmadik percben Magasföldi szabadrúgását Sós Márkó fejelte hat méterről az ellenfél kapujába. Három perccel később Beliczky beadását Papp a keresztlécre fejelte. A harmincadik percben Fejes János indította Beliczkyt, aki középen két védő között kilépett, a kifutó kapus mellett elhúzta a labdát, és a hálóba passzolt (0-2). A 42. percben Cseri indította Orosst a jobb oldalon, akinek középre adására Beliczky érkezett középen, és nyolc méterről a kapuba lőtt.

Az ötvenedik percben Cseri cselezett a jobb oldalon, majd Andorkának passzolt középre, akinek a lövése a keresztlécről pattant fölé. A nyolcvanadik percben Cseri ment el a jobb oldalon, beadására Tóth Norbert jókor érkezett, és középről, tíz méterről lőtt a kapuba (0-4) – tudósít a Gyirmót honlapja.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

NK Pomorac Kosterna (horvát) – Gyirmót FC 0-4 (0-3)
Novigrad, Horvátország
Gyirmót 1. félidő: Deli – Balog Z., Graszl, Lázár P., Fejes J. – Magasföldi, Sós M., Cseri T., Papp K. – Beliczky, Oross. 2. félidő: Somogyi Cs. – Hajba, Kardos N., Lázár P., Farkas M. – Madarász M., Erős G., Cseri T., Andorka – Kovács D., Tóth N. Edző: Sisa Tibor

Gólszerzők: Sós M. (3.), Beliczky (30., 42.), Tóth N. (80.)

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.