Hétfői tutitár

Holland történetek...

Németalföldön nyitjuk a hetet: egy vendégsikert várunk, no és egy kis gólvadászatot is tartunk...
 
 

Hétfői tutitár

Holland történetek...

Németalföldön nyitjuk a hetet: egy vendégsikert várunk, no és egy kis gólvadászatot is tartunk...
 
 
 

Hétfői tutitár

Holland történetek...

Németalföldön nyitjuk a hetet: egy vendégsikert várunk, no és egy kis gólvadászatot is tartunk...

Ajax tartalék-Venlo 2!

Az élvonalba visszavágyó vendégek egyre jobb formát mutatnak. Ma is nyerhetnek az Amszterdamban!

Az Ajax ifi 28 pontjával a tabella alsó harmadában tanyázik, még nagyobb bajban is lenne, ha legalább odahaza nem termelné becsülettel az egységeket. No, azért nem kell elájulni a piros-fehérek produkciójától (5-4-4), viszont mellettük szól, hogy november eleje óta nem találtak legyőzőre saját stadionjukban. Idegenben viszont rendre verik a társulatot, legutóbb a nem túl acélos Telstar is kibabrált Sanáékkal. A formájuk szeszélyes, a bennmaradásért folytatott harcból azonban jól jöhetnek ki - azt gondoljuk, hogy két együttest meg tudnak majd előzni mindenképpen.

A Venlo tavaly esett ki az élvonalból, és bizony a sárgák rendesen bele is aludtak a másodosztályú küzdelemsorozatba. A gárda a szeptembert rontotta el csúnyán, ekkor öt mérkőzésen keresztül nem tudott nyerni a VVV. Aztán decemberre rendezték a sorokat a fiúk, és jelenleg egy ötmeccses nyertes szériából érkeznek a mai ütközetre. De Kogelék fel is jöttek a 3. pozícióba, és az egyenes ágú feljutás sem lehetetlen küldetés, ugyanis ha ma nyernek Rene Trost fiai, úgy a listavezető Dordrechtet megközelítik 5 pontra. Kell ennél nagyobb motiváció? Szerintünk nem! Idegenben javulhatnának (5-4-4), bár két legutóbbi túráját totális sikerrel zárta. Ráadásul a nagy rivális Willemnél diadalmaskodott...

Ősszel 5-1-re nyert a Venlo, és ma is a sárgák győzelmét várjuk. Nagyszerű formában vannak a vendégek, és szerintünk nem is szakad meg a sorozatuk. Nálunk igencsak 2-esre hajaz e történet...

PSV tartalék-Helmond +2.5!

Jól megszórhatja egymást a két együttes ma este: három találatot simán összehozhatnak a fiúk!

Egyik alakulat sem a védekezéséről híres, csak néhány adatot ismertetnénk. Az eindhoveni fiatalok gólaránya 40-37, over-under mutatója 17/8. A vendégek találati mutatója 48-50, 25 fellépésük közül pedig 21-szer esett legalább három gól. A PSV tarcsi 33 pontig jutott, nem lesz kiesési gondja, otthon masszív (6-3-4, 25-17), viszont botrányos formát mutat. Három bajnokit vesztett el zsinórban, igaz, rázós ellenfelekkel találkoztak a piros-fehér-feketék.

A Helmond a rájátszásra gyúr, jelenleg a 9., tehát play offot érő pozícióban tanyázik. Kellenek a pontok Mario Verlijsdonk csapatának, ugyanis nagyon tömör a középmezőny, egy rossz széria a rájátszásba is kerülhet. Idegenben 5-4-4-es sort hozott össze, hozzá 24-27-es gólarány párosul. Az idén három nehéz bajnokit játszott, és e rázós szériából 4 egységgel keveredett ki, azaz nem teljesített rosszul.

A két együttes általában felvállalja a nyílt támadófutballt, és az az érzésünk, hogy nem váltanak stratégiát a mai kilencven percre sem. Nagyon bízunk három találatban - szerintünk ez a legjobb opció a Helmond eindhoveni vendégjátékára!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.