Felkészülési mérkőzés

Fiatalok góljai Kispesten

A házigazda Bp. Honvéd 1-1-es döntetlent játszott a Lombard Pápa csapatával.
 
 

Felkészülési mérkőzés

Fiatalok góljai Kispesten

A házigazda Bp. Honvéd 1-1-es döntetlent játszott a Lombard Pápa csapatával.
 
 
 

Felkészülési mérkőzés

Fiatalok góljai Kispesten

A házigazda Bp. Honvéd 1-1-es döntetlent játszott a Lombard Pápa csapatával.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Honvéd kezdőcsapatában helyet kapott a panamai Navarro, és hosszú idő után, sérüléséből felépülve Boris Zsivanovics is pályára lépett a második félidőben. Marco Rossi ismét kipróbált egy fiatal akadémistát, ezúttal a 18 éves Gazdag Dánielnek adott lehetőséget. Ami a hiányzókat illeti: Vécsei Bálint a válogatottal Törökországban tartózkodik, sérülés miatt nem játszhatott Ikenne-King, Bonazzoli, Bobál Gergő, Vernes Richárd, Daud, Godoy, Holender, Mancini, Ignjatovics, Diarra és Nagy Gergő. A pápaiak közül Kenesei Krisztián hiányzott.

A fiatal csatár, Daru Bence már a 11. percben bevette a vendégek kapuját: Job szöktetése után kicsit kisodródva, balról ellőtte a kimozduló Szűcs Lajos mellett a labdát (1-0). A gól után is a kispestiek uralták a játékot, a pápaiak csak néha látogattak el Kemenes kapuja elé. Az egyik ilyen alkalom majdnem góllal végződött, de Kemenes bravúrral tolta szögletre a próbálkozást. Az első félidő utolsó percében a vendégek rutinos kapusa is bemutathatta, mit tud. Szűcs Lajos előbb Hidi Patrik bombáját ütötte ki, majd az érkező Daru lövését tornázta ki a léc alól.

A második félidőben hasonló volt a játék képe, mint az elsőben: a hazaiak támadtak, a vendégek védekeztek. Bajnoki iramban folyt a játék, a kispestiek formás támadásokat vezettek, a vendégek cserekapusa, Horváth Gábor pedig repkedett a levegőben. A 69. percben a második félidő egyetlen vendégpróbálkozása góllal végződött. A pápaiak szabadrúgáshoz jutottak 18 méterrel a kaputól, a lövést ugyan hárították a hazaiak, de a kipattanó mégis utat talált Czuczi Márton hálójába.

A fiatal fővárosi csapat továbbra is sokat kezdeményezett, volt egy veszélyes Daru-fejes, nem sokkal később egy Zsivanovics lövése, mindkét esetben néhány centi hiányzott a találathoz. Végül gólt már nem sikerült szereznie a Honvédnak, a látottak mégis elnyerték a nézők tetszését. Örömteli volt, hogy Gazdag Dániel megilletődöttség nélkül játszott – tudósít a Bp. Honvéd honlapja.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.