Felkészülési mérkőzés

Simán győzött a Gyirmót

 
 

Felkészülési mérkőzés

Simán győzött a Gyirmót

 
 
 

Felkészülési mérkőzés

Simán győzött a Gyirmót

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombat délelőtt két másodosztályú csapat találkozott felkészülési meccsen: a Gyirmót fogadta a Tatabánya együttesét. A hazaiak már az ötödik percben megszerezték a vezetést, Beliczky csapott le Szamosszegi eladott labdájára, rávezette a kapusra a labdát, és higgadtan lőtt a jobb alsóba (1-0).

Tíz perccel később megduplázta előnyét a Gyirmót: Erős Gábor szabadrúgását a vendégkapus a kapufára ütötte, de a kipattanót Kardos közelről a kapuba lőtte (2-0).

A 34. percben a hazaiak új igazolása, Andorka Péter került helyzetbe, de 12 méterről eleresztett lövését Farkasdi bravúrral hárította. Tíz perccel később óriási tatabányai lehetőség maradt ki: Czanik indult a kapu felé jobbról, kemény lövését Somogyi Csaba csak kiütni tudta, Puskás pedig az ötösről a kapu fölé lőtt.

A második félidőben is a gyirmótiak uralták a játékot, és a 73. percben háromra növelték előnyüket: Oross vezette a védőkre a labdát, majd a jó helyzetben lévő Cserihez passzolt, aki 15 méterről a jobb sarokba lőtt (3-0).

Egy perccel később megszerezte negyedik gólját is a Gyirmót alakulata: Cseri adta vissza a kölcsönt, nagy helyzetbe hozta az imént gólpasszt adó Oross Mártont, aki 14 méterről bombázott a kapuba (4-0).

Jó tempójú első félidő után megérdemelten vezetett két góllal a Gyirmót, majd a szünetben végrehajtott teljes sorcsere után is veszélyesebbek voltak a hazaiak, két szép góllal jogosan duplázták meg az előnyüket, és nyertek 4-0-ra – tudósított az onlajnok.com.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.