A Rangadó.hu szakértője

Idegenben még mindig jó a Loki

A Debrecen 3-1-re nyert a Bp. Honvéd otthonában az élvonal 15. fordulójában.
 
 

A Rangadó.hu szakértője

Idegenben még mindig jó a Loki

A Debrecen 3-1-re nyert a Bp. Honvéd otthonában az élvonal 15. fordulójában.
 
 
 

A Rangadó.hu szakértője

Idegenben még mindig jó a Loki

A Debrecen 3-1-re nyert a Bp. Honvéd otthonában az élvonal 15. fordulójában.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Érdekesség, hogy mindkét csapat hat mérkőzés óta tartó bajnoki veretlenséggel és sok sérülttel készült a szombat délutáni találkozóra.

Mindkét csapat törekedett a gólra, ez a játékukon is látszott, de mivel a védelmek nagyon jól zártak, számottevő helyzet nélkül, de nem unalmasan teltek-múltak a percek. A 18. percben Szakály Péter lapos beadása elsuhant a bevetődő Sidibe lába előtt. A 39. percben Job és Ikenne-King beadása is veszélyes volt, nem a társak nem érték el a kapu előtt a labdát. Az első félidő lefújása előtt Zsidai László szép szólójával szemben tehetetlenek voltak a hazaiak, így a debreceni játékos a tizenhatos vonaláról a hálóba lőtt (0-1).

A szünet után Szakály Péter távoli lövése süvített el a keresztléc fölött. Az 55. percben Job beadását a debreceni kapus elvétette, de a kispestiek előtt is elpattogott. Az 59. percben Szakály Péter szép egyéni akciója során csinált két leheletfinom cselt, majd elegánsan a hálóba emelt (0-2). A 63. percben Hidi Patrik nagy lövését védte Novakovics. Két perccel később Vécsei remek kiugratását Perea lőtte 14 méterről kapu fölé. A 67. percben Lázár Pál beadása után Sidibe fejesét még blokkolta egy védő, de a felpattanó labdát Kulcsár Tamás a hálóba bólintotta (0-3).

A 76. percben Holender veszélyes szabadrúgását védte Novakovics. A 82. percben Máté II Péter a tizenhatoson belül feltartotta Pereát, ezért Kassai Viktor büntetőt ítélt. A tizenegyest a sértett magabiztosan, a kapufát is érintve a hálóba lőtte (1-3).

– Az első félóra kiegyenlített küzdelmet hozott. A Honvéd helyenként jól játszott, a DVSC pedig taktikusan, szervezetten futballozott, a csapatrészek jól együttműködtek. A gól után is tudatosan, jól játszottak, ennek eredménye, hogy szereztek további két találatot. Szerintem a tizenegyes játékvezetői tévedés volt, kíváncsi vagyok, ha ezen dőlt volna el a meccs, akkor is megadja-e – mondta a Rangadó.hu szakértője, Pajkos János, a DVSC korábbi vezetőedzője, a Balmazújváros szakmai igazgatója.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.