Hétfői tutitár

Gólokkal indul a hét

A német negyedik vonal mellett egy FA Kupa összecsapást vettünk górcső alá.
 
 

Hétfői tutitár

Gólokkal indul a hét

A német negyedik vonal mellett egy FA Kupa összecsapást vettünk górcső alá.
 
 
 

Hétfői tutitár

Gólokkal indul a hét

A német negyedik vonal mellett egy FA Kupa összecsapást vettünk górcső alá.

Meppen-Oldenburg Mindkét fél betalál: IGEN! +2,5!

A német negyedik vonalban rangadót rendeznek ma este: gólokkal kalkulálunk az ütközetben!

A 16. fordulóban futnak össze a csapatok a német negyedik liga északi csoportjában. Az előző kiírásban a középmezőnyben végeztek a gárdák, most azonban mindkettőnek jobban megy. A Meppen jelenleg a 6. pozícióban tanyázik, 15 meccsen 26 pontot hoztak össze a kékek. Otthon 3-3-1-es mérleget produkált, a 15 fellépése közül mindössze kétszer maradt impotens. Gólaránya 25-17, 9-szer játszott olyan meccset, amelyen esett legalább három találat. Kremerék formája nem rossz, négy ütközetet hoztak le vereség nélkül - bár ebben a periódusban háromszor is remiztek. A feljutást érő első helytől 5 pont választja el, egy győzelemmel viszont felléphet a dobogóra.

Oda, amelynek második fokán áll aktuális riválisa. Az Oldenburg 31 egységig jutott, 4-2-2-es vendégsorral. A túrákon 17-12-es gólarányt termeltek, és csakúgy, mint a Meppen, az Oldenburg is csak kétszer maradt gólképtelen. A csapatot erősíti a kongói Addy-Waku Menga: a támadó már 13 találatot jegyez immár. 10/5 az over-under mérlege...

Nehéz sorozatban vannak a vendégek, ugyanis öt egymást követő találkozót vív meg idegenben. Remek passzban várják a mai ütközetet a fiúk, augusztus vége óta nem szenvedtek vereséget, a múlt héten remiztek a 7. Rehdennél.

A két gárda közös múltjának böngészésekor érdekes adatokra bukkantunk. A 12 meccsből 10-szer mindkét fél betalált, 9-szer pedig esett 3 találat...

Azt gondoljuk, hogy ezúttal is megzörrenhet mindkét háló, és ha összekapják magukat a támadósorok, akkor jöhet a 3 gól is!

Brackley Town-Gillingham 2! +2,5!

A hatodik ligás hazai alakulatnak véget érhet a kupakaland: a szombati bajnokiról ugyan fáradtan érkezik a Gillingham, ám azért a továbbjutást csak kivívják a vendégek.

Az angol hatodik vonalban küzdő Brackley Town már azzal bravúrt hajtott végre, hogy egyáltalán eljutott az FA Kupa első körébe. Két selejtezőt is sikerrel vett a piros-fehér együttes, előbb a Gresley United ellen megismételt csatában, majd a Boston United ellen hazai környezetben nyertek. A St. James Park-ban óriási az érdeklődés a mai ütközet iránt, a korábban megszokott néhány százas nézőszám ma biztosan megugrik, a klub hivatalos honlapján külön anyagokban foglalkoznak a biztonsági intézkedésekkel, a parkolási lehetőségekkel. Az északi ligában vitézkedő gárda kerete tele van rutinos futballistákkal, akik többsége megfordult már 3. és 4. ligás alakulatokban is. A bajnokságban rájátszást érő helyen tanyáznak, otthon még veretlenek, és a formájuk sem rossz. Az első mérkőzésen egy percen múlt a továbbjutásuk, ám a hajrában kapitulált a védelmük, így most túlórára kényszerültek.

A Gillingham a League I-ban szerepel, ott is a tabella második felében állomásozik. A kékek az előző kiírásban még a negyedik osztályban szerepeltek, de ott az első helyen végeztek. A harmadik ligában eddig nem teljesítenek rosszul, a hétvégi, sheffieldi sikerükkel elszakadtak négy pontra a kiesőzónától. A társulat idegenben nem túl erős (2-1-5), viszont eseménydús meccsek jellemzik (11-15-ös a gólarányuk a túrákon).

Kedwellék nincsenek rossz passzban, a két győztes bajnoki között viszont becsúszott az FA Kupa-iksz. Peter Taylor menedzser az első találkozó után tanítványai küzdeni tudását emelte ki, no és nem győzte hangsúlyozni, hogy nem szabad félvállról venni a megismételt meccset, ugyanis az ellenfél óriási lelkesedéssel veti majd bele a küzdelembe magát ma este.

Mc. Donaldék mindenképpen tovább akarnak lépni a legrangosabb kupasorozatban, és szerintünk ez sikerül is nekik. Azt gondoljuk, hogy a hazaiak amolyan "Gyáva népnek nincs hazája!" alapon nekirontanak a kékeknek, és belemennek egy adok-kapok küzdelembe. Nem hisszük, hogy az óvatosság jegyében telne el a mai randevú, ennek megfelelően várunk három találatot, no és összességében vendéggyőzelmet...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.