Másodosztály

Nem álltak be védekezni

Az NB II 14. fordulójában: Kisvárda–Zalaegerszeg 3-1.
 
 

Másodosztály

Nem álltak be védekezni

Az NB II 14. fordulójában: Kisvárda–Zalaegerszeg 3-1.
 
 
 

Másodosztály

Nem álltak be védekezni

Az NB II 14. fordulójában: Kisvárda–Zalaegerszeg 3-1.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Kisvárda csapatában bokasérülése után visszatért Dusan Pavlov, akinek negyed óra sem kellett, hogy gólt szerezzen. A 12. percben Miskolczi szöglete után Pavlov öt méterről a kapu jobb oldalába fejelt (1-0). A hazaiak a találat után visszaálltak védekezni, de Bouard megugrásai révén a támadásvezetésről sem mondtak le. Pavlov a szünetig bírta, a helyére beálló Üveges Szabolcsnak pedig fejesből és lövésből is akadt egy-egy ígéretes próbálkozása. A Kisvárda kontrollálta a második félidőt, okosan az ellenfél térfelén tartotta a labdát, és sorra harcolta ki a szögleteket. Bouard pedig újra igazolta, hogy bármikor képes veszélyt teremteni: első próbálkozása után még védett Vlaszák Géza, a nagyobb helyzetét viszont gólra váltotta. A 71. percben Hegedűs előrevágott labdájával Bouard elvitte a labdát a bizonytalankodó Bogunovics mellett, majd 15 méterről a jobb alsó sarokba lőtte (2-0).

A kétgólos előny után a ZTE váratlanul szépített: a 85. percben a tizenhatoson belül felperdült a labda, Tóth György elcsúszott, Simonfalvi pedig tíz méterről, ballal a bal alsó sarokba lőtte (2-1). A hajrában szöglethez jutott a zalai együttes, de az ebből kialakult akció végén Bouard révén újra a szabolcsiak voltak eredményesek. A 88. percben Fodor indította Bouardot, akinek lövése Holdampfról leperdült, éppen a támadást követő Molnár Róbert elé, aki három méterről az üres kapuba lőtt (3-1) – tudósított a szon.hu.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.