Másodosztály

Hatalmas ziccer maradt ki

Az NB II 14. fordulójában: Dunaújváros–Tatabánya 1-1.
 
 

Másodosztály

Hatalmas ziccer maradt ki

Az NB II 14. fordulójában: Dunaújváros–Tatabánya 1-1.
 
 
 

Másodosztály

Hatalmas ziccer maradt ki

Az NB II 14. fordulójában: Dunaújváros–Tatabánya 1-1.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hatalmas újvárosi lehetőséggel indul a találkozó: Kocsis találta magát szemben a kapussal, de a vendégek hálóőre kiöklözte a labdát. Rögtön egy szép akcióval válaszolt a Tatabánya, de Milinte szögletre mentett. Remekül kezdődött a meccs, hiszen folyamatosan támadott mindkét csapat. A hetedik percben ismét óriási helyzetet alakított ki a hazai együttes: Kocsis a szögletzászlótól ívelt be, a labda a keresztlécről pattant ki. Tíz perccel később a Tatabánya gólt szerzett: egy ellentámadás során Móri váratlanul lőtt, a labda pedig a hálóban kötött ki (0-1).

A 31. percben Godslove 18 méterről megeresztett hatalmas lövését a kapus szögletre öklözte. Mindkét csapat folyamatosan támadott, a DPASE mindent megtett az egyenlítésért, de nagy meglepetésre a Tatabánya vezetett a szünetben.

A folytatásban szinte azonnal egyenlített a Dunaújváros: Böőr kapta a labdát, megkerülte a vendégvédőket, és 18 méterről hatalmasat bombázott a jobb alsó sarokba (1-1). A 66. percben Kocsis került hatalmas helyzetbe, de mellé lőtte. A második félidőben sokkal több helyzet adódott a hazaiak előtt, de nem tudtak vezetést szerezni. A 72. percben egy tatabányai szabadrúgás után Bozsik József fejelt a kapu mellé. A hajrában Böőr adta be a labdát, Thiago a kapufára fejelt – tudósított az onlajnok.com.

A DPASE 2012 augusztusa óta veretlen hazai pályán. A szép sorozat folytatódott, de ez most aligha vigasztalja a dunaújvárosiakat, hiszen komoly ziccert hagytak ki azzal, hogy nem nyertek, hiszen a listavezető Nyíregyháza nem szerzett pontot...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.