Másodosztály

Botlott az éllovas

Az NB II 14. fordulójában: Szigetszentmiklós–Nyíregyháza 1-0.
 
 

Másodosztály

Botlott az éllovas

Az NB II 14. fordulójában: Szigetszentmiklós–Nyíregyháza 1-0.
 
 
 

Másodosztály

Botlott az éllovas

Az NB II 14. fordulójában: Szigetszentmiklós–Nyíregyháza 1-0.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Története során először találkozott egymással szombaton délután a Szigetszentmiklós és a Nyíregyháza együttese az NB II. 14. fordulójában. Az éllovas nyírségiek tehát a 11. helyezett SzTK otthonában léptek pályára, ahol egyik csapatra sem vár könnyű feladat.

Az első helyzetre negyedórát kellett várni, a Spartacus támadója, Paku Roland lőtt kapura 18 méterről, de lövését Sánta oldalra tolta, éppen Bajzát Péter elé, a partjelző azonban beintette a lest... Újabb 15 percet követően az SzTK előtt adódott óriási lehetőség, Puskás ívelte középre a labdát, a beadása átszállt a vendégvédők felett, így került Takács Tamás elé, aki átvette, kapura lőtt, de Balogh János hatalmas bravúrral szögletre mentett. Négy perccel később megint a hazaiak veszélyeztettek, Takács Tamás tálalta Kvekveskiri elé, a grúz középpályás centerezésére Kollega érkezett, 14 méterről lőtt, azonban Balogh ismét bravúrral hárított.

A második félidő elején a vendégek rúghattak volna gólt, de a remek ütemben kiugró Bajzát 16 méterről a kapu mellé gurított. Az 58. percben hatalmas helyzetet hagytak ki a hazaiak, egy lecsorgó labda Takács elé került, aki nyolc méterről a jobb felső mellé lőtt. Öt perccel később Kvekveskiri szerzett labdát a bal szélen, centerezése után Kollega lövése centikkel kerülte el a jobb felsőt. A nyolcvanadik percben megszerezte a vezetést a Szigetszentmiklós: Fekete Ádám és Barna Zsolt összjátéka után Barna a kapu jobb alsó sarkába lőtte a labdát a kivetődő kapus mellett (1-0). Az eredmény már nem változott, így az SzTK-Erima begyűjtötte a listavezető Nyíregyháza skalpját – tudósít a klub honlapja.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.