Egy félidő elég volt

Az NB II 12. fordulójában: Gyirmót–Cegléd 3-0.
 
 

Egy félidő elég volt

Az NB II 12. fordulójában: Gyirmót–Cegléd 3-0.
 
 
 

Egy félidő elég volt

Az NB II 12. fordulójában: Gyirmót–Cegléd 3-0.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hetedik percben Beliczky lépett ki Oross labdájával, beadásába Makrai ért bele, de Miski kapus bravúrral védeni tudott. Inkább mezőnyben gyötörték egymást a felek, komoly helyzet nem alakult ki a kapuk előtt – tudhatjuk meg a Gyirmót hivatalos honlapjának tudósításából. A 35. percben Erős szabadrúgása csúszott meg a vizes talajon, de Miskinek nem okozott gondot a labda begyűjtése.

A csúszós talajú pályán, végig zuhogó esőben nem tudtak a csapatok sok helyzetet kialakítani az első játékrészben.

A sok esőt és kevés helyzetet hozó első félidő után is aktívabb maradt a hazai csapat: a 47. percben ismét Erős veszélyeztetett egy szabadrúgásból, lövése centikkel szállt fölé. A jó kezdés után visszavett a Gyirmót, a Cegléd bátran kijött a szorításból, de gólt a hazaiak szereztek. Az 58. percben Papp ugratta ki Beliczkyt, aki a tizenhatosig nyargalt a labdával, majd 14 méterről a jobb felsőbe helyezett (1-0).

Két perccel később már kettővel vezetett a Gyirmót: Illés húzta el a labdát a vendégek kapusa mellett, és higgadtan a kapuba helyezett (2-0). A 74. percben ismét Beliczky volt a főszereplő, lövését azonban védte a vendégek kapusa.

A 83. percben dőlt el végleg a három pont sorsa: a csereként beállt Kovács adott középre, ahol a szintén nemrég beálló Magasföldi érkezett, és hat méterről a hálóba bombázott (3-0). A hajrában növelhette volna előnyét a Gyirmót, Kovács és Kardos is ziccerben hibázott, így maradt a 3-0.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.