Változatos döntetlen

Az NB II 12. fordulójában: Balmazújváros–Sopron 3-3.
 
 

Változatos döntetlen

Az NB II 12. fordulójában: Balmazújváros–Sopron 3-3.
 
 
 

Változatos döntetlen

Az NB II 12. fordulójában: Balmazújváros–Sopron 3-3.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Már az első percben vezetéshez jutott a Sopron: egy labdaszerzés után Horváth András 28 méterről a bal kapufát is segítségül véve bombázott a kapuba (0-1). A vendégek nagyon megnyomták a mérkőzés elejét, a tizedik percben egy beadást az ötösön berobbanó Varga Gábor váltott gólra (0-2) – tudósít az onlajnok.com weboldal.

A 20. percben Gaál szerezhetett volna újabb gólt, de csak a kapufát találta el. A 33. percben is a Sopron veszélyeztetett, Gaál beadását Németh László rúgta az üresen tátongó kapu mellé. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a kihagyott ziccerek megbosszulták magukat: a 37. percben Kiss László gyűjtött be egy röviden felszabadított labdát, és 17 méterről a jobb felsőbe helyezett (1-2).

A második félidő is soproni lehetőséggel indult, de Németh néhány centiméterrel eltévesztette a kaput az 54. percben. A 70. minutumban Pintér lábában volt az egyenlítés, de ő is csak a kapufát találta el. Egy perccel később már semmi sem mentette meg a vendégeket: Demjén beadását Urbin fejelte a kapuba (2-2).

Tíz perccel később ismét vezetéshez jutott a Sopron: Balázs Richard beadását Szabó László helyezte a hálóba (2-3). Nem adta fel azonban a Balmazújváros, és három perccel később a házi gólfelelős, Urbin Péter ismét egalizált: Pintér passzát váltotta gólra (3-3).

A fordulatos találkozó hajrája már nem hozott több gólt, így 3-3-as döntetlennel zárt a Balmazújváros és a Sopron.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.