Tudósítás

Egy gól és más semmi

A Pécs 1-0-ra győzött a Mezőkövesd otthonában az élvonal 13. fordulójában.
 
 

Tudósítás

Egy gól és más semmi

A Pécs 1-0-ra győzött a Mezőkövesd otthonában az élvonal 13. fordulójában.
 
 
 

Tudósítás

Egy gól és más semmi

A Pécs 1-0-ra győzött a Mezőkövesd otthonában az élvonal 13. fordulójában.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Negyed órát kellett várni az első valamirevaló helyzetre: a 16. percben Márkvárt lőtt nem sokkal a kapu mellé. Újabb tíz percnek kellett eltelnie, hogy ismét veszély alakuljon ki az egyik kapu előtt, ekkor Koller Krisztián lövését védte Horváth Tamás. A 27. percben már a hazai együttes is megmutatta magát, Bognár István bombázott a kapu fölé a tizenhatoson belülről.

A mezőnyben zajlott a játék, a kapuk a folytatásban sem voltak nagyon veszélyben. Az első félidő hajrájában előbb Harsányi, majd Balajti került helyzetbe, de egyikük sem találta el a kaput.

A gól nélküli első félidő után tíz perc telt el a második játékrészből, amikor vezetéshez jutott a vendég együttes: Szatmári adott be, a hosszú oldalon Fodor Ferenc érkezett, és higgadtan a kapuba fejelt (0-1). A második játékrészben sem változott nagyot a játék képe, alig forogtak veszélyben a kapuk.

A hajrában biztosan őrizte előnyét a Pécs, csak egy Balajti-lövést kellett hatástalanítania Dibusznak. A baranyai alakulat így idegenben szerzett újabb három pontot. A Mezőkövesd zsinórban harmadik hazai bajnokiját veszítette el, és öt forduló óta nyeretlen az NB I-ben.

A hétközi Magyar Kupa-meccset követően ismét kiegyenlített csatát hozott a két csapat összecsapása. Az első félidőben jól zártak a védelmek. A fordulás után a pécsiek szereztek vezetést, a hazaiak pedig a folytatásban képtelenek voltak feltörni a vendégek védelmét. Az erőtlen akciókban nem volt gólveszély, a pécsiek pedig az előnyük birtokában ügyesen tartották a labdát, és megérdemelten távoztak három ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.