Egy gól itt, egy gól ott

Az NB II 12. fordulójában: Siófok–Nyíregyháza 1-1.
 
 

Egy gól itt, egy gól ott

Az NB II 12. fordulójában: Siófok–Nyíregyháza 1-1.
 
 
 

Egy gól itt, egy gól ott

Az NB II 12. fordulójában: Siófok–Nyíregyháza 1-1.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Komolyabb helyzetek nélkül csordogált a mérkőzés az első percekben. Tizenhét percet kellett várni az első komolyabb lehetőségre, ekkor egy megpattanó szabadrúgást kellett hatástalanítania Balogh Jánosnak. Négy perccel később Papp Máté igazított egyet a labdán, majd a vendégek kapuja mellé bombázott – írja a siófoki klub hivatalos honlapja.

A 32. percben Dajic emelt középre a kifutó Balogh mellett, ahol érkezett Papp Máté, és az üres kapuba bombázott (1-0). Egy perccel a játékrész vége előtt Gengeliczki nem találta el a labdát, ami így Dajic elé került. A siófoki támadó középre tálalt, de az üresen érkező Horváth Bence csúnyán fölé lőtt.

Veszélyes rohamokba kezdett a Nyíregyháza a második félidőben: a 48. percben Bajzát beadását mentették szögletre a védők. Három perccel később ismét a rutinos támadó adott középre, és ekkor már a védők is tehetetlenek voltak: Huszák érkezett, és a hálóba bombázott (1-1).

A 75. percben Gárdos lecsorgó lövését Pécseli rúgta fölé. Egy perccel később Pál András emelt középre, a labda Papp Máté elé került, aki kapásból a kimozduló Balogh mellett a kapu mellé lőtt. A hajrában tűzijátékot rendezett a Siófok a nyíregyházi kapu előtt, de Balogh a helyén volt. Több gól nem esett, így osztozkodtak a pontokon a csapatok.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.