Másodosztály

Rosszul lett a játékvezető

Az NB II 12. fordulójában: Ajka–Tatabánya 3-0.
 
 

Másodosztály

Rosszul lett a játékvezető

Az NB II 12. fordulójában: Ajka–Tatabánya 3-0.
 
 
 

Másodosztály

Rosszul lett a játékvezető

Az NB II 12. fordulójában: Ajka–Tatabánya 3-0.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Eseménydús percekkel kezdődött a találkozó, mindkét csapatnak voltak lehetőségei, de komoly ziccerek nem alakultak ki. A 17. percben Berger József játékvezető rosszullét miatt lement a pályáról. Egy ideig úgy tűnt, hogy Berke Balázs veszi át a mérkőzés dirigálását, tíz perc elteltével azonban Berger mégis folytatni tudta. A hosszú kényszerszünetben a játékosok passzolgattak, mozogtak. A 34. percben Weitner 18 méterről lőtt, de Jánosa a levegőben úszva szögletre tolta a labdát. Hat perccel később Páles hat méterről a kapu mellé fejelt, de nem sokat tévedett. Az első félidő végén a bíró 13 percet hosszabbított. A Tatabánya játszott jobban, helyzetek viszont mindkét oldalon kialakultak, igaz, az ajkai kapu előtt több.

A 67. percben Lattenstein középre tett labdáját Kanta Szabolcs egy pattanás után, tíz méterről a hálóba lőtte (1-0). A 75. percben Sowunmi sarokkal Lattenstein elé tette a labdát, aki egy védőt elfektetve lőtt kapura. Farkasdi kapus beleért a labdába, amely ennek ellenére a hálóban kötött ki (2-0). A 88. percben Hanzl egy csel után a kivetődő Farkasdi mellett Sowunmihoz passzolt, aki méterről az üres kapuba gurított (3-0).

A második félidő elején még a Tatabányánál volt többet a labda, viszont néhány perc után a hazaiak egyre-másra vezették az akciókat, amelynek meglett az eredménye. A második játékrész alapján megérdemelten nyert az Ajka – tudósított az onlajnok.com.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.