Baranyai továbbjutás, borsodi bánat

A Magyar Kupa negyedik fordulójában: Pécs–Mezőkövesd 2-1.
 
 

Baranyai továbbjutás, borsodi bánat

A Magyar Kupa negyedik fordulójában: Pécs–Mezőkövesd 2-1.
 
 
 

Baranyai továbbjutás, borsodi bánat

A Magyar Kupa negyedik fordulójában: Pécs–Mezőkövesd 2-1.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A harmadik percben egy szöglet után Romics lőtt a keresztléc fölé. Két perccel később Szatmári lövését ujjheggyel védte Horváth Tamás. A 19. percben megszerezte a vezetést a PMFC: Rácz szabadrúgását Koller fejelte a kapu közepébe három méterről (1-0). A 23. percben Harsányi beadása után Melczer lekészítette a labdát Bognár Istvánnak, aki ígéretes helyzetből csúnyán mellé lőtt.

A harmincadik percben egy gyors kontrának köszönhetően három az egy ellen indulhatott a vendégkapu felé a Pécs: Rácz a passz helyett inkább a lövést választotta, de Horváth Tamás védeni tudott, a kipattanót pedig Hegedűs Csaba vágta ki. A Mezőkövesd sokat birtokolta a labdát, de a vendégek támadásai nem voltak pontosak, mindig hiba csúszott a kivitelezésbe.

Az ötvenedik percben Márkvárt remek labdát kapott Szatmáritól, négy méterről lőtt, de Horváth Tamás hatalmasat védett. Egy perccel később Koller és Szatmári kényszerítője után utóbbi kissé éles szögből, hét méterről a hálóba lőtt (2-0). Az 53. percben Menougong lőtte középre a labdát, Harsányi pedig három méterről a kapuba passzolta (2-1).

A 67. percben Márkvárt laposan középre lőtt labdáját a visszafutó Szalai Vilmos kis híján a saját kapujába továbbította, miközben felszabadítani igyekezett. A 75. percben Bognár István bombája néhány centivel elsuhant a léc felett. A 87. percben egy vendégszöglet után Szalai érkezett a rövid oldalon, de fejese néhány centivel elment a kapu mellett.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.