A DPASE újabb nagy skalpja

A Magyar Kupa negyedik fordulójában: Dunaújváros–Paks 2-0.
 
 

A DPASE újabb nagy skalpja

A Magyar Kupa negyedik fordulójában: Dunaújváros–Paks 2-0.
 
 
 

A DPASE újabb nagy skalpja

A Magyar Kupa negyedik fordulójában: Dunaújváros–Paks 2-0.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 11. percben Villám beadására középen Böőr érkezett, és 11 méterről a hálóba fejelt (1-0). Négy perccel később növelhette volna előnyét az NB II-es csapat, de Sóron Tibor 18 méterről kevéssel a kapu mellé lőtt. A 16. percben Milinte kifutva mentett az érkező Simon Attila elől. A 25. percben a hazaiak egymás után három paksi szögletet mentettek. A 31. percben Sóron kapta előnyös helyzetben a labdát, de visszatette Böőrnek, aki elől Windecker szögletre tisztázott. A 39. percben Fiola keresztlabdáját Báló egyből rálőtte, de fölé ment. A szünet előtt Bori szögletét Nyári Tibor megcsúsztatta, majd Simon Attila próbált fejelni, de célt tévesztett.

A fordulás után Windecker alig mellé mellé egy szöget után. Az 52. percben Papp ellőtte keresztbe a labdát a paksi kap előtt, de Sóron lemaradt róla. A hatvanadik percben Délczeg az ötösről a kapu mellé lőtt. A 68. percben a vendégek kifejeltek egy szögletet, de a kapu elé visszalőtt labda először felpattant, majd Burucz lecsapott rá, és fordulásból, tíz méterről a kapuba lőtt (2-0).

A 74. percben a paksiak két hazai helyzetnél is mentettek, majd Windecker lövését fogta Milinte, ez volt az első alkalom, amikor a vendégek eltalálták a kaput. A nyolcvanadik percben Nagy Olivér beadását Windecker fejelte mellé, majd egy vendégszöglet után három játékos feje mellett is elment a labda. A 87. percben Godslove vezette kapura a labdát, de előbb Nyáriban akadt el a lövése, utána padig Csernyánszki bravúrral hárított – tudósít a paksi klub honlapja.

A másodosztályú dunaújvárosiak százszázalékosak hazai pályán a bajnokságban, és a jelek szerint a kupában sem adják alább...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.