Détári is látta a továbbjutást

A Magyar Kupa negyedik fordulójában: Kemecse–Honvéd 1-3.
 
 

Détári is látta a továbbjutást

A Magyar Kupa negyedik fordulójában: Kemecse–Honvéd 1-3.
 
 
 

Détári is látta a továbbjutást

A Magyar Kupa negyedik fordulójában: Kemecse–Honvéd 1-3.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A kezdőrúgást a kispesti klub legendája, Détári Lajos végezte. Rajta kívül a helyszínen tekintette meg a meccset Csehi Tibor és Hamar István is. A hangulat kiváló volt, amihez hozzájárult a pálya mellett készülő disznó-lakoma is.

A második percben Job vezette a labdát a tizenhatos vonalánál, majd néhány csel után a kapu közepébe gurított (0-1). A 15. percben Alcibiade hozta játékba Vernest, akit ketten rúgtak fel egyszerre a tizenhatoson belül, de ez sem volt elég, hogy a játékvezető büntetőt ítéljen. A 23. percben Vernes szöglete után Alcibiade kapásból lőtt, de a labda kapufa töve mellett hagyta el a játékteret. A további kispesti gólok egy ideig elmaradtak, mert jól védekezett a megyei első osztályú házigazda.

A 39. percben Prosser egy gyönyörű esernyőcsellel becsapta Bodnár Jánost, majd egy látványos kényszerítő után a Vernestől visszakapott labdát mellé lőtte. Két perccel később Prosser indítása után Job középre passzolt Csábi Mihályhoz, aki öt méterről a hálóba pofozta a labdát (0-2). Ezután Mancinira játszottak ki a társak egy ziccert, de a fiatal olasz az ötös sarkától csúnyán fölé lőtt.

A vendégek Vernes gyors gólja után alaposan visszavettek a tempóból és néha kissé erőtlen támadásaikkal szemben a szervezetten védekező kemecsei védelem állta a sarat. A félidő végén azonban magasabb fokozatba kapcsoltak a kispestiek, és Csábi révén megduplázták előnyüket, majd Mancini hagyott ki ordító ziccert. A szimpatikusan küzdő kemecseiek jól tartották magukat, és egyszer-egyszer még a vendégek kapujáig is eljutottak.

Az 53. percben Vernes indította a ziccerben kiugró Prossert, aki senkitől sem zavartatva lőhetett, de Szabó kapus szögletre mentett. Öt perccel később egy szöglet után Asztalos fejelt nyolc méterről, de Czuczi bravúrral védett. A 62. percben Fiumei Viktor távoli szabadrúgás a beadásra számító Czuczi felett a hálóba vágódott (1-2). A hajrában ismét felpörögtek az események. Előbb Fekete Ádám próbálkozott 12 méterről, de a kapu mellé lőtt, majd Holender mehetett a kapu felé senkitől sem zavartatva, de a kapufát találta el. A 89. percben ismét Holender ugrott ki a leshatáron, majd 13 méterről, középről a kapus mellett a hálóba bombázott (1-3) – tudósít az onlajnok.com.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.