Letudták a kötelezőt

A Magyar Kupa negyedik fordulójában: Csákvár–Haladás 0-3.
 
 

Letudták a kötelezőt

A Magyar Kupa negyedik fordulójában: Csákvár–Haladás 0-3.
 
 
 

Letudták a kötelezőt

A Magyar Kupa negyedik fordulójában: Csákvár–Haladás 0-3.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az ötödik percben Iszlai Bence nagy helyzetben, laposan a kapu mellé lőtt. A 11. percben Szabó Balázs vetődve védte Schimmer Szabolcs szabadrúgását. A 16. percben Szakály Attila beadását Ugrai Roland átvette, kicselezett két védőt, majd a kapust, aztán négy méterről mellé gurított. A 19. percben Andorka passza után Ugrai megpróbálta átemelni a labdát a kifutó kapus fölött, de Szabó szögletre mentett. Schimmer sarokrúgására Ugrai teljesen üresen érkezett, ám két méterről fölé fejelt...

A 21. percben Schimmer beadása lecsúszott, másrészt a szél is megtolta, így végül kapura ment, de Szabó szögletre ütötte. Schimmer sarokrúgását Guzmics fejelte kapura, ez Szabóról még kijött, de a kipattanót Ugrai közvetlen közelről a kapuba pofozta (0-1). A 25. percben egy formás hazai kontra végén Imrik beadásáról Ódé éppen csak lemaradt az ötösnél. A 27. percben Ugrai elcsavart a sorfal fölött egy 18 méteres szabadrúgást, és a labda a hálóban kötött ki (0-2). A 37. percben Andorka az ötös sarkáról kapásból lőtt, de Szabó szögletre mentett.

Az ötvenedik percben Domokos cselezgetett, majd lőtt, de Mursits vetődve védett. A másik oldalon Ugrai megiramodott, egy csel után Andorkához passzolt, aki szemből, kilenc méterről a kapuba lőtt (0-3). Négy perccel később Androka fejelt a kapu mellé. Az 59. percben Molnár Csaba ígéretes helyzetből fölé lőtt. Egy perccel később Domokos 17 méterről eleresztett bombáját Mursits bravúrral szögletre tornászta. A szombathelyiek kapus a 63. percben Berki lövését is hatástalanította.

Feltámadt a szél, és a hazaiakat támogatta. Ezt kihasználva a 67. percben Katona Lajos 25 méteres lövését Mursitsnak kellett vetődve kiütnie. A 72. percben Berki lőtt 17 méterről, de a Haladás kapusa ezúttal is a helyén volt. A továbbiakban is eseménydús volt a meccs: Ugrai passzába Andorka belekapott, de Szabó Balázs elképesztő reflexszel mentett. A 76. percben egy szöglet után a labda egy hazai játékoson megpattant, Ugrai szinte a gólvonalról próbálkozhatott, de Szabóba lőtt.

A 81. percben Guzmics gólhelyzetben lerántotta a hazaiak egyik játékosát, de a játékvezető előbb Devecserinek mutatta fel a piros lapot, majd korrigált, és leküldte Guzmicsot – tudósít a haladasfc.hu.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.