Magyar Kupa

Kiütéses Fradi-siker: 10-0!

Az ötven percen keresztül emberelőnyben játszó Ferencváros simán nyert a harmadosztályú Szekszárd otthonában.
 
 

Magyar Kupa

Kiütéses Fradi-siker: 10-0!

Az ötven percen keresztül emberelőnyben játszó Ferencváros simán nyert a harmadosztályú Szekszárd otthonában.
 
 
 

Magyar Kupa

Kiütéses Fradi-siker: 10-0!

Az ötven percen keresztül emberelőnyben játszó Ferencváros simán nyert a harmadosztályú Szekszárd otthonában.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A kezdés pillanatától nyomasztó fölényben játszott a Ferencváros. A hetedik percben Somalia lapos beadása elsuhant a gólvonal előtt, az érkező Holman Dávid nem tudta a kapuba passzolni. Három perccel később Holman passzát Böde Dániel passzolta a kimozduló kapus mellett a hálóba (0-1). A 16. percben Józsi György pontos beívelését Gyömbér Gábor éles szögből a gólvonal mögé fejelte, ahol Busai Attila beljebb tessékelte a labdát (0-2).

Kétgólos különbségnél megváltozott a játék képe, és a 25. percben a hazaiak is eljutottak kapura lövésig: Schmidt Zsolt kísérletét fogta Jova Levente. Csökkent a nyomás a Fradi részéről, a Szekszárd többször is megfordult a vendégek tizenhatosán belül. A 33. percben Besics éles szögből próbálkozott, de a labda kipattant a keresztlécről.

A 37. percben Böde és Ranga Máté harcolt a labdáért, a ferencvárosi csatár lerántotta a hazaiak játékosát, aki esés közben elsodorta ellenfelét. A játékvezető előzékenyen rásegített az FTC magabiztos győzelmére, hiszen kiállította a szekszárdit, és büntetőt ítélt. A tizenegyest Józsi György ugyanolyan gyengén rúgta, mint szombaton, a Mezőkövesd ellen, de most a kapu a másik irányba vetődött (0-3).

A 42. percben Somaliát a földre vitték a tizenhatoson belül, de ezúttal nem avatkozott közbe a bíró. A szünet előtt Jenner ívelt passzát Holman a földre fejelte, de Tóth Péternek tisztáznia kellett – szintén fejjel –, különben a labda behullott volna a hálóba.

A 48. percben Józsi György szép szabadrúgása a hálóba vágódott (0-4). Négy perc elteltével Márton Erik nagy helyzetben a kapu mellé lőtt. A hatvanadik percben Ionescu beadását az őrizetlenül hagyott Somalia fejelte a hálóba (0-5). A 71. percben Józsi György beadását négy Fradi-játékos várta egymás mellett a tizenhatoson belül, szekszárdiak viszont sehol. A labda Böde elé került, aki megszerezte második gólját (0-6).

Két perccel később Gyömbér beadását Bönig fejelte a hálóba (0-7). A 78. percben Besics szabadrúgását Böde sarokkal juttatta a hálóba (0-8). Kisvártatva Busai közeli fejesét védte Kovács Balázs. A 81. percben Böde csúsztatott meg fejjel egy pontos beadást, majd Valpoort lőtt a hálóba (0-9). A lefújás előtt Busai elcsente a labdát Kovács kapustól, és a hálóba gurított (0-10).

Szinte az egész meccs folyamán megmutatkozott a kétosztálynyi különbség a csapatok között, de ha a játékvezető nem segít a Fradinak a kiállítással és a tizenegyessel, a szekszárdiakat nem érte volna ilyen megaláztatás.

További eredmények

Szeged-Grosics – MTK 0-2

FC Ajka – Kaposvári Rákóczi 0-6

Kisvárda SE – Lombard Pápa Termál FC 3-4

Október 30. szerda
12.30: ESMTK – Debreceni VSC-TEVA
12.30: Bajai LSE – Újpest FC
12.30: Viadukt SE Biatorbágy – FGSZ Siófok
12.30: Egri FC – Nyíregyháza Spartacus
12.30: Cigánd SE – Diósgyőri VTK
12.30: Dunaújváros PASE – MVM Paks
12.30: Kemecse SE – Bp. Honvéd
12.30: Aqvital-Publo Csákvári TK – Sz. Haladás
17 óra: Gyirmót FC – Győri ETO
18 óra: Pécsi MFC-Matias – Mezőkövesd-Zsóry
18 óra: Békéscsaba 1912 Előre SE – Videoton FC

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.