Másodosztály

Bajzát Pétert kiállították

Az NB II tizedik fordulójában: Gyirmót–Nyíregyháza 1-1.
 
 

Másodosztály

Bajzát Pétert kiállították

Az NB II tizedik fordulójában: Gyirmót–Nyíregyháza 1-1.
 
 
 

Másodosztály

Bajzát Pétert kiállították

Az NB II tizedik fordulójában: Gyirmót–Nyíregyháza 1-1.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A negyedik percben Fejes János ártalmatlan helyzetben ellökte Kákonyit a tizenhatoson belül. A nyíregyházi látványosan elesett, a játékvezető pedig az asszisztens jelzésére büntetőt adott, amit Bajzát Péter keményen a hálóba lőtt (0-1). A folytatásban próbálkoztak a hazaiak, folyamatosan nyomás alatt tartották a vendégek védelmét, de helyzetet egy ideig nem sikerült kialakítaniuk. Nagy volt az iram, helyzetből viszont kevés adódott.

A 28. percben Cseri indítása után Magasföldi 12 méterről lőtt, de Balogh János kiüti a középre tartó bombát. A 32. percben Bajzát sárga lapot kapott, mert csúnyán megrúgta Cserit. Mivel a nyíregyházi csatár reklamált a játékvezetőnél, gyorsan megkapta a második sárgát is, tehát mehetett zuhanyozni.

Az emberelőnybe kerülő Gyirmót nyomás alatt tartotta ellenfele kapuját, de nem tudott komoly helyzetbe kerülni. A nagy iramú első félidőben a kapuk ritkán forogtak veszélyben, a védelmek jól zártak. A hazaiak támadtak többet, szinte végig mezőnyfölényben voltak, Bajzát kiállítása után a szabolcsiak egyértelműen az ellentámadásaikban bíztak.

A második félidő elején hatalmas fölényben volt a Gyirmót, a vendégek nem jutottak el ellenfelük tizenhatosáig. Az 53. percben Beliczky jó labdát kapott a tizenhatos előterében, és egy szép csel után 17 méterről a hálóba lőtt (1-1). Az 58. percben Paku szabadrúgása megpattant a gyirmóti sorfalon, Huszák közelről lőhetett, de Holczer kivédte.

Az egyenlítés után kiegyenlítettebbé vált a játék, de továbbra is kevés helyzet alakult ki. A 71. percben Tóth Norbert remek ütemben váltott Beliczkyvel, aki 17 méterről alig lőtt fölé. A 78. percben Pákolicz közelről lőtt, de Holczer üggyel-bajjal hárított. A 81. percben Sós Márkó beívelését Beliczky egy lövőcsel után, 12 méterről középre lőtte, de Balogh János vetődve védett – tudósított az onlajnok.com.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.