Tudósítás

Döntetlent hozott a rangadó

Az NB II kilencedik fordulójában: Békéscsaba–Szolnok 1-1.
 
 

Tudósítás

Döntetlent hozott a rangadó

Az NB II kilencedik fordulójában: Békéscsaba–Szolnok 1-1.
 
 
 

Tudósítás

Döntetlent hozott a rangadó

Az NB II kilencedik fordulójában: Békéscsaba–Szolnok 1-1.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A tizedik percben Pozsár gurította vissza a labdát Lucasnak, aki tíz méterről centikkel a kapu mellé bombázott. A 17. percben Albert István felszabadító fejese centikkel kerülte el a saját kapuját. Három perccel később B. Tóth Balázs beadásába belelépett egy védő, így került Mundi Roland elé a labda, aki tíz méterről a vetődő kapus mellett a kapuba bombázott (0-1). A 28. percben ismét Pozsár előtt adódott hatalmas lehetőség, ám öt méterről a kapust telibe lőtte.

A harmincadik percben Mundi ugrott ki hatalmas helyzetben, lerázta a védőjét, ám Póser bravúrosan védte a ziccert. Hét perc elteltével Juhász György próbálkozott húsz méterről, de Pokorni óriási bravúrral tornázta ki a labdát. Az első félidőben jobban kezdett a hazai csapat, ám a tizedik perctől a Szolnok átvette az irányítást. A huszadik percben Mundi megszerezte a vezetést a vendégeknek, ettől kezdve azonban ismét a Békéscsaba irányította a játékot.

Az újrakezdést követően támadásba lendült a Békéscsaba, de a szolnoki kontrák veszélyesek voltak. Az 51. percben egy ilyen ellentámadás végén Grúz lövését szögletre tolta ki Póser, majd Grúz csúsztatott meg egy szabadrúgást, ami centikkel ment el a kapufa mellett. Megélénkült a játék: az 55. percben Lecuta beadását Pozsár Gábor félfordulatból, ollózva a hálóba lőtte! Gyönyörű találat volt, Pokorninak nem volt esélye (1-1)! A hetvenedik percben Leucuta átlövése ment el a kapufa mellett.

A 77. percben Máté János félfordulatból lőtt, de Póser a kapu fölé tolta a labdát. Öt perccel később Máté szabadrúgása centikkel ment el a kapufa mellett. A 92. percben a kiugró Pantovics kihagyta a meccslabdát, mert öt méterről a kapu mellé lőtt – tudósított az onlajnok.com.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.