A Rangadó.hu szakértője

Hazai pályán tökéletesen

Az NB II kilencedik fordulójában: Dunaújváros–Siófok 1-0.
 
 

A Rangadó.hu szakértője

Hazai pályán tökéletesen

Az NB II kilencedik fordulójában: Dunaújváros–Siófok 1-0.
 
 
 

A Rangadó.hu szakértője

Hazai pályán tökéletesen

Az NB II kilencedik fordulójában: Dunaújváros–Siófok 1-0.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 16. percben Bogáti Péter távoli szabadrúgása suhant a kapu fölé. Három perccel később Papp Máté került helyzetbe, de a kivetődő Milinte mellett nem tudta eltolni a labdát. A 21. percben Papp Máté és Bogáti kényszerítője után Papp tört be a tizenhatoson belülre, de nagy helyzetben fölé bombázott. Öt perc múlva Lázár Zsolt szabadrúgása ment a kapu fölé. A 28. percben egy kontra végén Godslove lőtt kapásból, de Tajti Norbert szögletre mentette a hálóba tartó labdát. A 35. percben Böőr Zoltán ígéretes helyzetben rossz megoldást választott, majd Szalai Tamás a kapuval szemben állva fölé lőtt. A szünet előtt Sóron eltekerte a labdát a kapufa mellett.

Az 54. percben Bogáti labdavesztése után Thiago indult el nagy lendülettel a vendégkapu felé, a passzát Godslove a hálóba lőtte (1-0). A 62. percben Dajics lábáról Milinte leszedte a labdát nagy helyzetben. Öt perccel később egy felívelt szabadrúgást Szalai Tamás fejelt le Böőr elé, aki fölé lőtt. A 85. percben Thiago lőtt a siófoki kapu mellé.

– Az első félidőben a dunaújvárosiak játszottak mezőnyfölényben, többet birtokolták a labdát, de finoman fogalmazva csak helyzetecskék adódtak, nem igazán tudtak ziccerbe kerülni. A szünet után megvolt a lehetőség a gólszerzésre, és egy szép kontra végén meg is született a találat. Ezután ismét mezőnyjáték jellemezte a meccset, itt is, ott is kialakultak helyzetek, de újabb gól nem esett. A DPASE továbbra is százszázalékos hazai pályán, mert a biztonságos védekezésre törekszik, abból próbálja végigvinni a támadásokat, amelyek közül egy ma is gólt eredményezett – mondta a Rangadó.hu szakértője, Bita László, a Dunaferr egykori kiváló kapusa, a klub jelenlegi utánpótlás-koordinátora.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.