Felemás félidők, győri siker

A Rába ETO 4-2-re nyert a bosnyákok ellen az UEFA Futsal Cup főtáblájának első mérkőzésén.
 
 

Felemás félidők, győri siker

A Rába ETO 4-2-re nyert a bosnyákok ellen az UEFA Futsal Cup főtáblájának első mérkőzésén.
 
 
 

Felemás félidők, győri siker

A Rába ETO 4-2-re nyert a bosnyákok ellen az UEFA Futsal Cup főtáblájának első mérkőzésén.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Győr ad otthont a D-csoport küzdelmeinek az UEFA Futsal Cup főtábláján.

Hazai labdabirtoklási fölénnyel kezdődött a KMF Tango Sarajevo elleni meccs, de ez helyzetekben nem mutatkozott meg. A negyedik percben Harnisch Ákosnak, kisvártatva pedig Alvaritónak kellett nagyot mentenie a saját kapuja előtt, mert a bosnyákok is támadásba lendültek. A hatodik percben Fábio Aguiar lövését védte a szarajevóiak kapusa, aztán még nagyobb lehetőség következett, de a kaputól egy méterre várakozó Fabio lába előtt elsuhant a labda.

A kilencedik percben Victor López lövését a kapufa segítségével hárította a bosnyák hálóőr. A 13. percben a Tango előbb időt kért, majd egy győri védelmi megingást kihasználva, Juszics révén előnybe került (0-1). Rögtön jöhetett volna az egyenlítés, de Dróth Zoltán nagy lövését Delehaszanovics kapus óriási bravúrral védte. Ami késik, nem múlik, a győriek magyar válogatott játékosa két perccel később egy szép szóló végén, remek cselek után a hálóba lőtt (1-1).

A továbbiakban is támadásban maradt a Rába: előbb Victor, majd Juanra lövését védte a kapus, de a 18. percben Fábio sarokkal megszerezte a házigazdák második gólját (2-1). Egy perc sem telt el, máris jött a harmadik! A bosnyákok megzavarodtak, Fábio lecsapott egy eladott labdára, és könnyedén a hálóba lőtt (3-1). A 19. percben Dróth újabb szép szólója után Alvarito lőtt, a labda pedig a menteni igyekvő Dzsuderija lábáról a hálóba vágódott (4-1).

A második félidőt újult erővel, és támadólag kezdte a Tango, a folytatásban pedig mindkét együttesnek voltak kisebb lehetőségei, de alapvetően egy hallatlanul unalmas időszak következett. A legvégén Erics szépített, így a győriek 4-2-es sikerrel kezdték a tornát. Meglepően felemás volt a meccs, hiszen a lendületes, és öt gólt hozó első félidő után a második periódus harmatgyengére sikeredett.

– Az első félidővel elégedett vagyok, azon kívül viszont csak az eredménnyel, mert történtek olyan jellegű sérülések, amelyek a torna további szakaszát is befolyásolhatják – nyilatkozott a meccs végén David Madrid Sanchez, a Rába ETO spanyol vezetőedzője. – Ami az első játékrészt illeti, azzal teljes mértékben elégedett vagyok, hiszen felálltunk null-egyről, és megvalósítottuk azokat a dolgokat, amiket megbeszéltünk. A második felvonással egyáltalán nem vagyok elégedett, mert ellenfelünk ránk kényszerítette a stílusát, és ez nem tetszett. A bolgárok jobb játékerőt képviselnek, mint a Szarajevó, azon kell dolgoznunk, hogy meg tudjuk nyerni azt a meccset is, de nem lesz egyszerű.

A másik mérkőzésen: Iberia Star Tbiliszi grúz) – FC Grand Pro Várna (bolgár) 2-1 (0-0)

A további program

Október 2. szerda
16.30: KMF Tango Sarajevo – Iberia Star Tbiliszi
19 óra: Rába ETO – FC Grand Pro Várna
Október 4. péntek
17 óra: FC Grand Pro Varna – KMF Tango Sarajevo
19.30: Iberia Star Tbiliszi – Rába ETO

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.