Szombati tutitár

Nyernek végre a győriek?

Két hazai esélyben látunk ma fantáziát. Egyiket akár hendivel is meg lehet tolni, a másikat inkább kéteséllyel...
 
 

Szombati tutitár

Nyernek végre a győriek?

Két hazai esélyben látunk ma fantáziát. Egyiket akár hendivel is meg lehet tolni, a másikat inkább kéteséllyel...
 
 
 

Szombati tutitár

Nyernek végre a győriek?

Két hazai esélyben látunk ma fantáziát. Egyiket akár hendivel is meg lehet tolni, a másikat inkább kéteséllyel...

Győr-Paks 1! (0-1) 1!

Megszerzi első győzelmét a bajnok, és elindul végre felfelé a tabellán!

Nem ilyen rajtról álmodoztak Győrben. A tavalyi bajnoki cím után a zöld-fehérek már a nulladik körben kiestek a BL-ből, majd a bajnokságban is csak botladoznak. Öt fordulót követően négy iksz és egy vereség áll a brigád neve mellett. A remiket a DVTK, a Vidi (otthon), a Hali és a Pécs (idegenben) ellen érték el, emellett az FTC mindhárom pontot elvitte az ETO Parkból.

Pintér Attila legénysége nem gyengült meg a nyáron, sőt. Eddig nem is igazán volt szerencséje Vargáéknak, és meggyőződésünk, hogy előbb-utóbb, de inkább előbb, kiszakad a győri gólzsák. A múlt héten a Vidi ellen már biztatóan futballoztak Kinkék...

A Paks remekül kezdett, három sikert arattak zsinórban (Újpest, Pécs, Puskás), aztán kikaptak Fehérváron, a múlt héten pedig nem bírtak a Kispesttel (1-1). Horváth Ferenc nagyszerűen képes motiválni legénységét, ám azért azt nem gondoljuk, hogy a végelszámolásnál is az első négyben lesznek a tolnaiak.

A két csapat rendre gólgazdag meccseket vív egymással, ezt az opciót sem zárjuk ki ma. De inkább az ETO-sikerét várjuk nagyobb biztonsággal. Nyer a Győr, a bátrabbak akár hendivel is bepróbálkozhatnak!

Hannover-Mainz 1x! Mindkét fél betalál: IGEN!

Megszakad a piros-fehérek remek sorozata Hannoverben!

Három forduló telt el a Bundesligában, és a szászok eddig hat pontot szereztek - valamennyi odahaza. Mirko Slomka alakulata a HDI Arénában a Wolfsburgot és a Schalkét mattolta, a Mönchengladbah elleni kirándulás viszont csúfosra sikeredett (0-3). A legutóbbi meccsen Husztit kiállították, ám így is sikerült elverniük a bajnokságban botladozó gelsenkirchenieket.

Dioufék hagyományosan jól szerepelnek hazai pályán, tavaly és tavalyelőtt is lényeges eltérés volt a Hannover otthoni és idegenbeli mutatója között.

Cherundolo, Pander, Felipe és Franca sérült, tehát Huszti mellett őket is nélkülözni kényszerül Slomka mester.

A Mainz az idei szezon meglepetéscsapata! A piros-fehérek háromból hármat nyertek, pedig a nyáron nem erősödtek, sőt... Thomas Tuchel együttese a Stuttgart, Fraiburg, Wolfsburg triót verte a bajnokságban, a kupában pedig Kölnben csikarták ki Müllerék a továbbjutást. Remek forma, jó közösség - úgy tűnik, az idén is üde színfoltja lesz a Bundesligának a kiscsapat!

Azonban ma szerintünk megszakad a mainziak sorozata! A Hannoverben bár lesznek hiányzók, hazai közönség előtt pontot, pontokat szerezhet a meglepetéscsapattal szemben. Azt gondoljuk, megszakad Tuchel mester csapatának szériája! Tippünk ennek megfelelően 1x! És elnézve a támadószekciókat, valamint az elmúlt évek jegyzőkönyveit, a mindkét fél betalál opció is könnyen befigyelhet...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.