Bajnokok Ligája

Eltört Szalai Ádám keze?

Nagy fájdalmakat legyűrve lett hős Szalonikiben.
 
 

Bajnokok Ligája

Eltört Szalai Ádám keze?

Nagy fájdalmakat legyűrve lett hős Szalonikiben.
 
 
 

Bajnokok Ligája

Eltört Szalai Ádám keze?

Nagy fájdalmakat legyűrve lett hős Szalonikiben.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Német sajtóhírek szerint Szalai Ádám valószínűleg törött sajkacsonttal játszott kedd este a PAOK elleni, 3-2-re megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Ha műtétre kerülne sor, az két hónapos kihagyást jelenthetne, de a csatár kijelentette: játszani akar. Szalai egy edzésen sérült meg, ezért a keddi mérkőzésen rögzítőt viselt a jobb csuklóján, de a nagy fájdalmak sem zavarták, két góljával főszerepet vállalt a továbbjutásban – írja az origo.hu

A magyar válogatott csatár kezét jobb kezét szerdán röntgenezik meg, ezután dől el, szükség lesz-e műtétre. Amennyiben operálni kell Szalait, az akár nyolchetes kihagyást is jelenthet, így veszélybe kerülne a románok és észtek elleni világbajnoki selejtező, valamint kihagyná a Schalke meccseinek egy részét a Bajnokok Ligája főtábláján.

Szalai a Westdeutsche Allgemeine Zeitung hasábjain azt nyilatkozta, ha meg is műtenék, akkor is játszani akar a hétvégén a Leverkusen elleni bajnokin. „A kezem sérült, de a meccsen a lábamra van szükségem” – mondta az elszánt csatár.

Kitermelte a vételárát

„Királykategória! Draxler és Szalai megcsinálták a Schalkének” – hirdeti a legtekintélyesebb német futballszaklap, a Kicker internetes kiadásának címlapja. A magyar válogatott középcsatára alaposan törlesztette már a vételárát.

Szalai Ádám nyolcmillió euróért érkezett a nyáron az FSV Mainz együtteséből a Schalkéba, tehát nagyságrendileg 2,4 milliárd forintért. Ennél lényegesen többet keres a csapata azzal, hogy eljutott a selejtezőből a Bajnokok Ligája főtáblájára, jelentős részben a magyar játékosnak köszönhetően. A csoportkörben szereplő német csapat körülbelül 25 millió euróval gazdagodik ősszel, még akkor is, ha nem jut tovább. A Bild hasonló összeget számolt, úgy írta, húsz millió a kasszában van – írja az inforadio.hu.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.