Gyors gólváltás és döntetlen

Az NB II második fordulójában: Zalaegerszeg–Ajka 2-2.
 
 

Gyors gólváltás és döntetlen

Az NB II második fordulójában: Zalaegerszeg–Ajka 2-2.
 
 
 

Gyors gólváltás és döntetlen

Az NB II második fordulójában: Zalaegerszeg–Ajka 2-2.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Zalaegerszegre látogatott a második fordulóban az Ajka, a mérkőzést megelőzően mindkét csapat szerette volna megszerezni első győzelmét az új szezonban.

A mérkőzés legelején - rögtön a 4. percben - megszerezte a vezetést a hazai együttes, méghozzá egy szöglet-kombinációt követően. Kulcsár pontrúgását Pavicevic fejelte a kapu bal alsó sarokba (1-0). A gól után veszélyes Ajka helyzetet láthatott a közönség, Major egyéni akciója után azonban Jahic kezében landolt a labda. Az első negyedóra végén egyenlíteni tudott a vendég csapat: Major beadását Mihalecz értékesítette, ezzel döntetlenre álltak a fiúk (1-1).

A következő fél órában a hazaiak megdolgoztatták az ajkaiak kapusát, ám Jánosa állta a zalaiak távoli lövéseit. Grbic és Pavicevic több alkalommal is előnyhöz juttathatta volna a ZTE-t, ám az utolsó pillanatban az ajkai kapus mindig a legjobb helyen volt.

1:1-es állásnál vonultak öltőzőbe a csapatok, a második félidőt pedig az ajkaiak kezdték eredményesebben. Az előkészítésben újfent Major jeleskedett, remek átadásából pedig Skriba nem tudott hibázni. Ezzel a mérkőzés folyamán először vezetett a Mihalecz-legénység (1-2).

Az ajkai-öröm nem tartott sokáig, a középkezdés után máris 2:2 állt az eredményjelzőn. Vayer beadását a csereként beálló Babati értékesítette.

Gólt a hátralévő fél órában már egyik csapat sem talált, a lapok viszont potyogtak. A piros a 94. percben kerül elő, egy kisebb tömegjelent után Prekletet küldte öltözőbe a játékvezető. Ezzel a ZTE-Ajka meccsen sem maradt el a piros.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.