Gólzáporos döntetlen keleten

Az NB II második fordulójában: Balmazújváros–Kisvárda 3-3.
 
 

Gólzáporos döntetlen keleten

Az NB II második fordulójában: Balmazújváros–Kisvárda 3-3.
 
 
 

Gólzáporos döntetlen keleten

Az NB II második fordulójában: Balmazújváros–Kisvárda 3-3.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Balmazújvárosban a még nyeretlen csapatok feszültek egymásnak, a Várda ugyanis az első körben a Sopronnal ikszelt, míg a Balmazújváros a Siófok otthonában szenvedett vereséget.

A hazaiak kezdték veszélyesebben a találkozót, a negyedik percben pedig könnyen megszerezhette volna a vezetést a Balmazújváros. Egy szöglet-kombinációt követően Virágh fejesét azonban Tóth György mentette a gólvonalról.

Az első negyedórában jobbára csak helyzetekig jutottak a csapatok, a 17. percben viszont megtört a gólcsend. Az Oláh-Miskolczi-Lakatos összjáték végén utóbbi játékos talált a hazaik kapujába, ezzel volt 0:1 a vendégeknek!

A félidő derekán Demjén, illetve Pálvölgyi is besárgult, majd a hazaiak egalizálták az eredményt. Tóth kapott jó labdát a tizenhatoson belül, tíz méterről pedig nem hibázott, és Petranics mellett bevette a vendég kaput (1:1)!

A második félidő első veszélyes akciója a vendégek nevéhez köthető: az 51. percben szögletet rúghatott a Várda, Oláh pedig csak centikkel tévedett! Ezután jobbára hazai helyzeteket jegyezhettünk fel, a Balmaz-nyomás végül gólban is megmutatkozott: a 66. percben egy hosszú indítás után Tóth Dániel passzolt vissza Nagy Róberthez, aki Urbánnak játszotta tovább a labdát, a kapu előteréből pedig nem hibázott a játékos (2:1).

Felpörögtek az események, és nem sokáig örülhetett a vezetésnek a hazai együttes. A 70. percben Szalma Pál kaszálta el Bouardot - a játékos beállítása jó húzásnak bizonyult -, a játékvezető pedig a tizenegyes pontra mutatott. A büntetőt Hegedűs magabiztosan értékesítette, ezzel újra döntetlen volt az állás (2:2).

Sokáig úgy tűnt, marad a döntetlen, ám a Várdaiak nem így gondolták. A 85. percben Pálvölgyi kapott remek labdát a tizenhatoson belül, aki nem kérdezett, és védhetetlenül lőtte a labdát a kapu bal felső sarkába (2:3)!

A vendégek talán már el is könyvelték a három pontot, ám jött a hazaiak csattanós válasza. A hosszabbításban egy felívelést követően Forgács fejelt kapura, a védők nem tudtak menteni, így alakult ki a 3:3-as végeredmény.

Fordulatos mérkőzésen született döntetlen, a csapatok első győzelme tovább várat magára.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.