Mesterhármassal tért vissza Koltai

Szó sincs arról, hogy kegyvesztetté vált volt Győrben, sérülés miatt kellett tíz napot kihagynia.
 
 

Mesterhármassal tért vissza Koltai

Szó sincs arról, hogy kegyvesztetté vált volt Győrben, sérülés miatt kellett tíz napot kihagynia.
 
 
 

Mesterhármassal tért vissza Koltai

Szó sincs arról, hogy kegyvesztetté vált volt Győrben, sérülés miatt kellett tíz napot kihagynia.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Koltai Tamás, a Győri ETO válogatott középpályása kezdőként lépett pályára az OTP Bank Liga első fordulójában, a Diósgyőr ellen, azóta viszont a keretbe sem került be. Sokan úgy vélhették, hogy ő lehet az egyik áldozata az együttes halványabb nemzetközi és hazai szereplésének, ám a támadó sérülése miatt nem játszhatott eddig – írja a Kislaföld.

A múlt hétvégén a klub NB III-as csapatában tért vissza a pályára. Nem is akárhogyan, hiszen mesterhármast lőtt a Diósd ellen, de a góljai ellenére is egy ponttal távoztak Győrből a vendégek.

– Én is hallottam a találgatásokról, de egy edzésen ért sérülés miatt kellett kihagynom közel tíz napot. A gyakorláson ráléptem a földre letett korlátra, s emiatt szétnyílt a sarkam. Gyakorlatilag a Bayern München elleni meccsig még a cipőmet sem tudtam felhúzni – mondta Koltai Tamás, aki mára meggyógyult, és remek formában van. – Bár a három találatot nem az élvonalban szereztem, örültem, hogy ennyiszer a kapuba tudtam találni. Nem lebecsülve az NB III-at, azért nyilván más a harmadosztályban az iram, de nagyon hasznos volt számomra, hogy újra játszhattam.

A bajnokcsapat négy forduló után továbbra is nyeretlen. A 26 éves középpályás szerint a gyengébb kezdés oka a görcsösség.

– El kell ismerni, valóban nem az elképzelésünk szerinti eredmények születtek az elmúlt fordulókban, aminek talán a túlzott akarás lehet az egyik oka – szögezte le Koltai. – Nagyon görcsösen akarjuk a sikert, a győzelmeket, s talán ez nyomja rá a bélyegét a játékunkra. Adósak vagyunk a gólokkal is, de bízom benne, hogy az első győzelem átsegíthet bennünket a holtponton.

Hétvégén a bombaformában lévő és listavezető Videoton érkezik Győrbe. A két csapat találkozója minden körülmények között presztízsmeccs, de a tavalyi, balhés Magyar Kupa-visszavágó után pláne!

– Rangadó lesz a javából, s mikor, ki ellen szakadhatna meg egy rossz sorozat, ha nem éppen egy jó csapat ellen? Nehéz, de szép feladat lesz legyőzni az eddig hibátlan Videotont. Nem tudom, ott lehetek-e a csapatban, s három gólt sem ígérhetek, de abban biztos vagyok, ha pályára lépek, a győzelemért mindent megteszek – mondta Koltai.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.