Szerdai tutitár

Mennyire erősek a bosnyákok?

Ma a fél világ barátságos meccsen lép pályára. Mi kettőt szemeltünk ki közülük...
 
 

Szerdai tutitár

Mennyire erősek a bosnyákok?

Ma a fél világ barátságos meccsen lép pályára. Mi kettőt szemeltünk ki közülük...
 
 
 

Szerdai tutitár

Mennyire erősek a bosnyákok?

Ma a fél világ barátságos meccsen lép pályára. Mi kettőt szemeltünk ki közülük...

Bosznia-USA 1!

A vébére gyúró bosnyákok elkaphatják az amcsikat!

Barátságos meccsel készül a szlovákok elleni párosmeccsre a bosnyák nemzeti gárda. A balkáni csapat remekül szerepel eddig csoportjában, és ha nem hibázik a hátralévő négy ütközetben (Szlovákia kétszer, Lichtenstein, Litvánia), akkor minden bizonnyal megőrzi első, továbbjutást érő helyét a csoportban. A görögökkel szemben három pont a fórjuk, és szerintünk e differenciát megőrizhetik Dzekoék.

Safet Susic nagyszerű kerettel dolgozhat, Pjanic, Ibisevic, Spahis, Dzeko, Lulic, hogy csak néhány klasszist említsünk. A támadószekció különösen erős, ezt támasztja alá az a tény is, hogy hat selejtezőjükön 20-szor voltak eredményesek. A formájuk szenzációs, sorban nyerték a meccseiket, legyen szó tét, vagy barátságos mérkőzésről. A görögöknek és a szlovénoknak például egy hármast hintettek, de szegény lettek egy ötösbe szaladtak bele. Erős ez a gárda, az már egyszer biztos!

Ami a amerikaiakat illeti: nos, ők is ott lesznek jó eséllyel a brazíliai tornán. Vezetik a csoportjukat, előnyük hat pont a 4., rájátszást érő helyezett Hondurasszal szemben. Jó passzban vannak a fiúk, megnyerték az Arany Kupát, és előtte három találkozón kilenc pontot kasszíroztak a selejtezőben.

Két, remek formában lévő együttes mérkőzik meg egymással. Azt gondoljuk, hogy a bosnyákok mégis nagyobb játékerőt képviselnek, ennek megfelelően otthon elverhetik a derék amcsikat. Tippünk tehát 1-es!

Portugália-Hollandia Mindkét fél betalál: IGEN!

Mit is várhatnánk e két parádés támadósorral rendelkező együttestől, mint gólváltást!

Nincs könnyű helyzetben a luzitán válogatott, hiszen ugyan vezeti a csoportját, vesztett pontok tekintetében az oroszok lényegesen jobban állnak a piros-zöldeknél. Paulo Bento alakulata 14 egységnél jár (7 meccs), Arshavinék 12-nél, ám ezt 5 ütközetben zsebeltek be. Helder Postigáék maguknak okozták a bajt, hiszen ha mér kikaptak Moszkvában, azért az Észak-Írek és Izrale ellen illett volna nyerniük...

Ronaldóék tehát abban reménykedhetnek, hogy az oroszok csak botlanak majd a sorozatban, ők viszont már nem hibázhatnak. A nyár eleje jól alakult Coentraoék számára, ugyanis 1-0-ra legyűrték a csoportbeli legnagyobb riválisukat, aztán a horvátoknál barátságos meccsen diadalmaskodtak.

A hollandok Louis van Gaal vezetésével vágtak neki a vébé-selejtezőnek, és olybá tűnik, a rutinos tréner nem tud hibázni. Hatból hatot nyertek a csoportban, továbbjutásukhoz nem férhet kétség. A rutinos és a fiatal játékosokat remekül vegyíti a szakember, 20-2-es gólarányuk pedig azt a vélekedést támasztja alá, hogy a támadószekcióval nincs semmi probléma a narancsosoknál.

Érdekes találkozóra van kilátás, amely igazán háromesélyes. A gólváltás nagyon benne van a pakliban, hiszen olyan sztárok lesznek a pályán, akik képesek mattolni az ellenfelek védelmét. maradunk ennél az opciónál: Mindkét fél betalál!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.