Pápa

Csavaros történet...

Kenesei Krisztián bízik benne, hogy a jövő hétvégén pályára léphet, műanyag rögzítővel a kezén.
 
 

Pápa

Csavaros történet...

Kenesei Krisztián bízik benne, hogy a jövő hétvégén pályára léphet, műanyag rögzítővel a kezén.
 
 
 

Pápa

Csavaros történet...

Kenesei Krisztián bízik benne, hogy a jövő hétvégén pályára léphet, műanyag rögzítővel a kezén.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Lombard FC kulcsembere, első számú támadójátékosa, Goran Marics súlyosan megsérült a közelmúltban. Mivel elszakadt a keresztszalagja, fél évet ki kell hagynia, tehát az egész őszi szezonban hiányozni fog. Miután ez nyilvánvalóvá vált, a klub leigazolta a rutinos csatárt, Kenesei Krisztiánt, aki a szombati, Ajka elleni edzőmeccsen szintén megsérült: eltört az ujja.

A Rangadó.hu érdeklődésére Kenesei elmondta, hogy helyi érzéstelenítés után csavarokkal fogják majd össze a sérült részt, hogy műanyag rögzítővel mihamarabb játszhasson.

– Milyen állapotban van az ujja?

– Sínben van az ujjam, éppen most megyek a szombathelyi kórházba, ahol megcsinálják, két csavarral összefogják. Nem szeretem megműttetni magamat, de egyrészt nem tudok mit csinálni, másrészt nem egy nagy történet. Nem vagyok elkeseredve, bízom benne, hogy a jövő héten már tudok játszani. Ha csavarozva van, akkor műanyag rögzítővel lehet játszani, ha viszont nem lenne csavarozva, akkor hosszadalmasabb lenne a visszatérés.

– A Puskás FC elleni, pénteki nyitány tehát biztosan kimarad?

– Meglátjuk, mit mond az orvos. A röntgen alapján darabos törést diagnosztizáltak, és némileg el is mozdult. Bár Pápán visszarakták, de nem teljesen. Altatás nem lesz, helyi érzéstelenítést kapok, és két-három nap múlva már elkezdhetek futni, tehát megtarthatom a kondíciómat.

– Hogyan tört el az ujja?

– Nem volt egy bonyolult helyzet, kaptam egy indítást a szélen, gondolkodtam, hogy beadjam, vagy ne? Talán jobb lett volna, ha nem adom be, akkor nem történik ez, mert a beadás közben egy picit meglökött a védő, elvesztettem a lendületemet és az egyensúlyomat, elestem, és az ujjam leragadt a fűben. Éreztem egy reccsenést, és amikor odanéztem, láttam, hogy nem áll valami jól. Próbáltam visszarakni, de nem sikerült. A pápai kórházban mondták, hogy darabos törés...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.