Megverte a Siófokot az MTK

 
 

Megverte a Siófokot az MTK

 
 
 

Megverte a Siófokot az MTK

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombat délután az NB II-es Siófokot fogadta hazai pályán az MTK együttese felkészülési mérkőzésen. A fővárosiak 3-1-es győzelmet arattak, de sajnos Dr. Horváth Zsolt sérülést szenvedett, így nem lehetett felhőtlen az MTK öröme.

A kék-fehérek Pölöskei Zsolt révén szereztek vezetést, a középpályás labdavezetés után, 20 méterről lövésre szánta el magát, és a remek löket után a kapuban landolt a labda. Távoli gól volt a második is, Kanta József a tizenhatos sarkáról végezhetett el szabadrúgást, és a hosszú felső sarokba tekert. Egy védelmi hiba után Vólent szépített, majd nem sokkal később Kanta újabb gólt szerzett, Vass Patrik ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a büntetőt Kanta értékesítette - tudósít az MTK honlapja.

A meccs negatív mozzanata Dr. Horváth Zsolt sérülése volt, egy összecsapásnál eltalálták a lábfejét, azonnal röntgenre vitték, ahol törést állapítottak meg. Egyelőre még nem tudni, mennyit kell kihagynia frissen igazolt játékosnak.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.