Vasárnapi tutitár

Északi kaland!

Ma egy svéd és egy finn találkozó került az étlapunkra!
 
 

Vasárnapi tutitár

Északi kaland!

Ma egy svéd és egy finn találkozó került az étlapunkra!
 
 
 

Vasárnapi tutitár

Északi kaland!

Ma egy svéd és egy finn találkozó került az étlapunkra!

Assyriska-Angelholms 1! +2,5!

Tuti, hogy összehoznak a csapatok három találatot a fiúk! No meg azért a hazaiak csak behúzzák a három pontot!

Nem nyújtjuk sokáig a dolgot. A hazaiak az 5. helyen nyomulnak, a feljutásra, vagy legalább is az osztályozóra gyúrnak. 14 meccsen 24 pontot szereztek a fiúk, odahaza jól teljesítenek (5-1-1, csak a Landskrona verte őket), a formája pedig hullámzó. Legutóbb éppen kikapott a társulat a Degeforstól.

Az Angelholms a középmezőnyben harcol, annak is az alján tanyázik. A 12. 14 mérkőzés után 14 egységgel, éppen annyival rendelkezik, mint a veszélyes zóna tagjai. Idegenben 2-3-2-es a mutatója, vendégségben jobban tolják. Rossz passzban vannak a fiúk, június eleje óta képtelen nyerni, a múlt héten hazai környezetben kapott alapos verést a Falkenbergstől.

AZ elmúlt években az Angelholms aratott sikereket, ám ami markánsabban szembetűnő, hogy rendre potyognak a gólok. Legutóbb például ötig jutottak a fiúk. És ma sem lesz másként, húzzuk be a +2.5-öt egy másik szelvényen pedig a hazai sikert!

Honka-Kups 1!

A kupakudarc után a bajnokságban vigasztalódhat a Honka!

A Honka brillírozik a bajnokságban: a tavalyi 7. hely után jelenleg a 2. pozíciót foglalják el a fiúk, 19 fellépésen 36 egységig jutva. Odahaza 7-0-1-es sort tudnak felmutatni, csak a legelső meccsét bukta el, áprilisban még a bajnok nyert nála. Azóta viszont csak győzött, kivéve az Európa Ligát: a Lech Poznan kifogott a finn együttesen, Honkában 3-1-re nyertek a lengyelek, így tulajdonképpen el is döntötték a továbbjutást.

A Kups a középmezőnyben vitézkedik, a 7. 25 ponttal, tisztes távolságban a kieső helytől. Idegenben nem túl fényesen tolják a srácok, 2-2-5-ös a mutatójuk, érdekesség, hogy a HJK-nál és a Vaasánál, tehát két élcsapatnál tudott diadalmaskodni. Viszont ezek a sikerek nem mostanában születtek... A legutóbbi négy túrájából három totális kudarccal végződött. Otthon viszont szépen gyűjtögetik a pontokat, így most nincsenek olyan veszélyben, mint tavaly, amikor is az utolsó játéknapon kellett bebiztosítaniuk a bennmaradást.

A Kups el van átkozva a Honkával szemben! 18-2-1-es az egymás elleni mérlegük, egyetlen sikerét a Kups 2004-ben érte el. Azóta szinte mindig veszítenek a fiúk. És ma sem terem számukra babér, hiába a hétközi EL-meccs, a Honka rákoncentrál a találkozóra, és folytatja különversenyét a HJK-val a bajnoki címért!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.