2016-ig hosszabbítottak Mariccsal

 
 

2016-ig hosszabbítottak Mariccsal

 
 
 

2016-ig hosszabbítottak Mariccsal

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB I-ben szereplő Lombard FC Pápa 2016 nyaráig meghoszabbította a keresztszalag-szakadást szenvedő Goran Marics szerződését. Mint ismert, a kiváló csatár a pápaiak egyik felkészülési mérkőzésén sérült meg súlyosan, ami miatt félév kihagyás vár a spanyol-szerb támadóra.

Ami azonban ez után történt, az nem mindennapi, főleg nem egy komoly műtétre váró 29 éves játékos esetében. A klub tulajdonosa, Biró Péter úgy döntött, hogy Marics jövő nyáron lejáró szerződését két évvel, egészen 2016 nyaráig meghosszabbítja, ezzel is jelezve, hogy számítanak a játékosra. A támadó egészen meglepődött, hiszen ilyen fordulatra ő sem számított és gondolkodás nélkül aláírta az új kontraktust, mielőtt kedden elrepült Madridba, ahol műteni fogják. Az aláírást követően jelezte, hogy januárban ismét munkába áll és bizonyítani szeretné, hogy jó döntést hoztak, amikor újabb három éves szerződést ajánlott neki a Lombard - írja a klub hivatalos honlapja.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.