Újabb vizsgálatok várnak Damahou-ra

 
 

Újabb vizsgálatok várnak Damahou-ra

 
 
 

Újabb vizsgálatok várnak Damahou-ra

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, a DVSC csütörtöki El-mérkőzésének több áldozata is volt. Egyikük Joel Damahou, aki az elsődleges orvosi vizsgálatok szerint részleges elülső kereszt- és oldalszalag-szakadás szenvedett. Mivel azonban a sérült területen felgyülemlett a vér, ezért azt le kell szívni, majd pár nap pihenő után ismét megvizsgálják a játékos térdét - írja a dvsc.hu

Zsidai László jobban van, kezelésre jár, és sokat javult Szakály Péter állapota is, aki már biciklizhet. Igor Morozov egy rúgást kapott a vádlijára, de nem kell kihagynia edzést. Czvitkovics Péternek a veséjét ütötték meg, vizsgálaton járt, de szerencsére nincs semmi baj.

A csütörtöki mérkőzésen megsérült játékosokon kívül van más maródi is a keretben. Bernáth Csaba részleges vádli izomszakadást szenvedett, így rehabilitációs munkát végez. Ludánszki Bence – akinek korábban megrepedt a szárkapocscsontja - jövő héten kezdheti a kocogást.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.