Karrier

Nem érti, miért nem kellett

Annak ellenére, hogy Pápán már tényként közölték, mégsem marasztalták Preklet Csabát.
 
 

Karrier

Nem érti, miért nem kellett

Annak ellenére, hogy Pápán már tényként közölték, mégsem marasztalták Preklet Csabát.
 
 
 

Karrier

Nem érti, miért nem kellett

Annak ellenére, hogy Pápán már tényként közölték, mégsem marasztalták Preklet Csabát.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

„Szintén hároméves szerződést kötöttünk a korábban az Egerben futballozó, kapuvári születésű Preklet Csabával” – idézi a Lombard Pápa honlapja Szemán György klubigazgatót. Mára kiderült, hogy mégsem. Preklet Csaba továbbra is csapatot keres magának, mivel a múlt szombati edzőmérkőzés után közölték vele, nem tartanak igényt a játékára.

A 22 éves védő a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, nagyon meglepte a vezetők döntése, hiszen már kész tényként kezelték a szerződtetését. Preklet Csaba hozzátette, szerette volna kivívni a szakvezetés bizalmát, és úgy érzi, nem is nyújtott rossz teljesítményt az elmúlt hét során.

– Igazán meglepett a pápai vezetők döntése – magyarázta Preklet Csaba. – Úgy volt, hogy leigazolnak, aztán a szombati edzőmérkőzés után közölték velem, hogy mégsem nyertem el a tetszésüket, így köszönik szépen a játékot, de nem kellek.

– Szemán György a klub honlapján hároméves szerződésről beszélt.

– A menedzsereim megkapták a klub szerződéstervezetét, gyakorlatilag az aláírás hiányzott a papírokról. De aláírt megállapodás még nem volt.

– Mi lehetett az oka, hogy mégsem győzte meg a szakmai stábot?

– Nem érzem úgy, hogy rosszul teljesítettem volna. Tudták a pápai vezetők is, hogy két és fél hónapos kihagyás után tértem vissza, gyakorlatilag a múlt heti volt az első végigdolgozott hetem a sérülésem óta. Nehéz volt, de bírtam a tempót. Azt tudom, hogy nem vagyok topformában, de szerintem nem játszottam rosszul. Bíztam benne, hogy elnyerem a szakmai stáb tetszését, hogy élvezhetem a bizalmukat, és egy jó közegben újra felépíthetem magam. Sajnálom, hogy így alakult, jól éreztem magam Pápán, de Tóth Bálint vezetőedző úgy döntött, hogy nem kapom meg a bizalmat.

– Hova tovább?

– Folytatom azt a munkát, amit Pápán elkezdtem. Most egyénileg kell készülnöm, szerda délelőtt is külön edzéseket végeztem. Az élvonalból egyelőre nincs más ajánlatom, a másodosztályból viszont vannak megkereséseim. Kivárok, és megpróbálom megtalálni a számomra legjobbnak tűnő lehetőséget.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.