Másodosztályútól kapott ki a Kecskemét

A Kozármisleny 2-1-re győzött a KTE otthonában, felkészülési mérkőzésen.
 
 

Másodosztályútól kapott ki a Kecskemét

A Kozármisleny 2-1-re győzött a KTE otthonában, felkészülési mérkőzésen.
 
 
 

Másodosztályútól kapott ki a Kecskemét

A Kozármisleny 2-1-re győzött a KTE otthonában, felkészülési mérkőzésen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Nyugati-csoportjának ezüstérmese ellen már friss szerzeményként mutatkozott be a kecskeméti csapatban Dejan Karan, aki a meccs előtt írta alá kettő plusz egyéves szerződését. Ezúttal is akadt próbajátékos a kezdőben: Bojan Alekszics és Mohamed Remili a támadószekcióban lehet erősítés – írja a klub honlapja.

Meglehetősen támadószellemű együttest küldött pályára Bekő Balázs, ennek megfelelően is kezdett a hazai csapat. Alekszics, Remili és Nagy Patrik is nagyon élt, majd utóbbi ugratta ki szépen Rajczi Pétert a tízedik percben, akinek lövését Sólyom védte. Akadt egy lehetőség a Kozármisleny előtt is, ám Borszéki is a helyén volt. A KTE ezúttal is a játék irányítására törekedett, így inkább a vendégek térfelén pattogott a labda.

Pontatlanságok ugyan előfordultak, de formás támadásokat vezettek az alföldiek. A 18. percben megint Rajczi kapott szép indítást, majd befelé tört és megjátszotta Alekszicset. A szerb támadó jól fordult, ám középre érkező lövését megint védeni tudta Sólyom. Rajczi kitűnő formáját jelezte, hogy rendre meg tudták játszani a társak, egy lesgólt is elért.

A negyvenedik percben aztán már érvényeset is szerzett: Balázs Zsolt indult meg egy nagy szólóval, majd gyönyörűen tette elé a labdát, a rutinos támadó pedig okosan a bal sarokba lőtt. Ekkor újra felpörgött a csapat, ugyanis egy perccel később Alekszics lövését kellett kapufára tolnia Sólyomnak, majd Remili lábáról varázsolta le tiszta ziccerben a játékszert.

A félidő hajrájában aztán a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, egy kontrából indulva végül Turi lőtt tizenhatról a hálóba (1-1). Az egyenlítés után Rajczi újabb gólt szerezhetett volna, távoli lövése kicsivel szállt fölé, a vendégek pedig nem sokkal később kihasználták második helyzetüket Vituska István jóvoltából (1-2).

A szünet után megint több fiatal is lehetőséget kapott Bekő Balázstól, összesen ötöt cserélt a vezetőedző. Az első helyzet megint a hazaiak előtt adódott, Alekszics fejese azonban elkerülte a kaput, majd Remili szabadrúgása ment fölé. Az utolsó harminc percre az összes fiatal beállt, így teljes sort cserélt a KTE, lehetőséget kapott Nagy Dániel is, aki tavaly a tartalékcsapatban szerepelt.

Ekkor már kevesebb helyzetet hozott a találkozó, ritkábban jutottak el a csapatok a kapuig. A legközelebb Gréczi járt a gólszerzéshez, ám Sólyom ezúttal is a helyén volt. Tíz perccel a vége előtt már ő is tehetetlen volt, ekkor szabadrúgásból próbálkozott a fiatal játékos, de a lécen csattant a labda.

– Gratulálok a csapatnak, hogy NB I-es együttes otthonában tudtunk nyerni, ez mindenképpen önbizalmat ad a srácoknak a további munka előtt – mondta Szabó Zsolt, a Kozármisleny edzője. – Sok munkánk lesz még, hogy igazán jó csapat legyünk. Sok új játékos érkezett hozzánk, a második félidőben ez miatt kicsit akadozott is a játékunk. Az eredménnyel és a helyenként bemutatott jó játékkal elégedett vagyok.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.