Több játékossal megegyeztek

Szerdán eldőlt, hogy Kiprich Dániel és Nikola Pantovics is Békéscsabán folytatja pályafutását.
 
 

Több játékossal megegyeztek

Szerdán eldőlt, hogy Kiprich Dániel és Nikola Pantovics is Békéscsabán folytatja pályafutását.
 
 
 

Több játékossal megegyeztek

Szerdán eldőlt, hogy Kiprich Dániel és Nikola Pantovics is Békéscsabán folytatja pályafutását.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egymás közti játék szerepelt az NB II-re készülő Békéscsaba csapatának szerda délutáni programjában. Ezután a vezetők több játékossal is tárgyalóasztalhoz ültek, és megegyeztek velük a közös folytatásról.

A Rangadó.hu érdeklődésére Pásztor József szakmai igazgató elmondta, hogy az előző szezonhoz hasonlóan továbbra is a viharsarki együttest erősíti Pozsár Gábor és Mészáros László.

Érkezik a Bp. Honvéd akadémiájáról a 19 éves szerb csatár, Nikola Pantovics, aki az előző szezonban 21 találatával az ezüstérmes kispesti csapat házi gólkirálya volt az U19-bajnokságban.

A próbajátékosok közül Kiprich Dániel is Békéscsabán marad a következő szezonra. A 23 éves védő korábban a Lombard Pápa, a Tatabánya, a Gyirmót, legutóbb pedig a Kazincbarcika együttesében szerepelt.

– Még mindig van hat-hét próbajátékosunk. Szombaton megyünk Makóra, és szeretnénk, hogy utána már kilencvenöt százalékosan meglegyen a keret, mert hétfő indulunk Tiszaújvárosba edzőtáborozni. Egy helyet még megpróbálunk fenntartani, ha beesne valaki. Mondjuk Messi, vagy Ronaldo... Nem, Ronaldo mégsem lenne jó, mert a kislányom nagy Barcelona-szurkoló, és őt rühelli – mondta Pásztor József.

FRISS:

Visszatér Békéscsabára a 35 éves védő, Balog Zsolt, aki 1996-ban éppen a viharsarkiaknál kezdte élvonalbeli pályafutását, és azóta több mint kétszáz NB I-es mérkőzésen lépett pályára a Bp. Honvéd, a Debreceni, a Vasas és az Eger színeiben – írja a beol.hu.

A próbajátékosok közül megegyeztek a Kazincbarcikáról érkező 23 éves kapussal, Póser Dániellel is, miként a lila-fehéreknél folytatja a román első ligát is megjárt, 28 éves aradi csatár, Adrian Voiculet. Ugyancsak Békéscsabán folytatja pályafutását a 22 éves gyulai születésű védekező középpályás, a Felcsútról érkező Soós János, aki a szerdai játék során megsérült, így nem tarthat a csapattal hétfőn a tiszaújvárosi edzőtáborba.

Nem lesz viszont a csabaiak labdarúgója a szerb Novica Petrovics, akitől szerdán elköszöntek. Folynak az egyeztetések a DVSC-vel a brazil középpályás Lucas, valamint a két fiatal védő Albert István és Bényei Balázs átigazolása ügyében.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.