Német fiatalt igazolt a Vasas

 
 

Német fiatalt igazolt a Vasas

 
 
 

Német fiatalt igazolt a Vasas

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-ben szereplő Vasas csapatában folytatja pályafutását a Hansa Rostocktól érkező Tom Shulcz. A német fiatal nem ismeretlenül érkezett, hiszen május végén már pár napos tesztedzésen vett részt a Vasasnál. A szakmai stáb tetszését elnyerte és a felkészülést a csapattal kezdte, hogy edzőmérkőzéseken is felmérhessék a tudását. A tesztmérkőzéseken jól teljesített, így amatőr szerződési ajánlatott tett neki a klub, amit a játékos elfogadott. A szerződés aláírására tegnap sor került, így immár a keret teljes jogú tagjaként készülhet tovább a 22 éves német játékos.

A Hansa Rostockból érkező védő végigjárta a német sportiskolát az Union Berlinnél, az utóbbi évet a Hansa Rostock csapatában töltötte. Tehetségéről mi sem mond el többet, minthogy a felnőtt első csapattal edzhetett, de így is az a megtiszteltetés érhette, hogy a klub U23-as csapatában játszhatott, ami a Rostock második csapatát jelentette. Szerződése lejárt Rostockban és nem írta alá az új kontraktust, hogy az idén már magasabb célokért a Vasas színeiben rúghat labdába.

Érdekesség, hogy a német védő nevelőapját Dirk Bergnek hívják, aki az angyalföldiek vezetőedzője - írja a vasasfutballclub.hu

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.